Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 nap alatt híztam 70 dkg-ot....

8 nap alatt híztam 70 dkg-ot. Ez nagyon sok! Mi lesz így a végéig? 28 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 06:37
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Úr Isten,most mi lesz? Remélem fel tudod dolgozni!!!
2012. jún. 28. 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez egyszeri vagy 8 naponta hízol ennyit?

Vagy összesen 70 dekát híztál eddig?

2012. jún. 28. 08:04
 3/8 anonim ***** válasza:
És mennyi vagy most?Mennyivel kezdted,milyen magas vagy?Ez nem feltétlen jelent semmit.Most nekem is több szaladt fel(2 hét alatt 70 dkg),a 27. hétben vagyok,és eddig összesen 4.5 kg-ot híztam(172 cm vagyok,65 kg-al kezdtem).
2012. jún. 28. 08:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Alapból túlsúllyal kezdtem, és pont emiatt nem szeretnék sokat hízni. (természetesen mindent megeszek, ami kell,de kerülöm a hízlaló ételeket: csoki, chips, nasik...stb) Egészségesen és változatosan étkezek. Egészen a múlt hétvégéig dolgoztam, így akkor is mozogtam egy csomót.

Kezdetben fogytam 3 kilót és ezen kívül jött már fel plusz 2 kiló. Ebből közel egy kiló kb két hét alatt. (jelenleg 2 kiló plusznál járok az eredeti súlyomhoz képest)

2012. jún. 28. 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj ,de ez nevetségem. Ha elmész nagywc-re vagy sűrűbben jársz pisilni akkor egyik pillanatról a másikra leadsz ennyit :) Ennyi a víz is lehet.(vizesedéstől) De szerintem a babát hízott és nem te.
2012. jún. 28. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. A hízás nem oszlik el arányosan. Gondolok itt arra, hogy ha havi 1 kg-ot hízol, akkor az nem azt jelenti, hogy minden héten pontosan 250 gr-mot... Nekem volt, hogy egy hónapban 3 kilót híztam, aztán 2 hónapig semmit.
2012. jún. 28. 10:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Akármennyiről is indultál, ne most kezdj el aggódni a súlyod miatt. Majd ha megvan a kisbaba és már nem is szoptatsz ráérsz ezzel fogllakozni :-)
2012. jún. 28. 11:43
 8/8 boer beata ***** válasza:
28 hetesen mar 12 kilo plussz volt rajtam es ateltem nem haltam bele.....pedig en is vigyaztam a sulyomra azelott.38 hetig meg 4 kerult ram....nem kell parazni es aki nem kepes ennyi aldozatot hozni a gyerekert annak nem is kell gyerek
2012. jún. 28. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!