4D-s ultrahang kötelező? Vagy mi a jelentősége?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 13:57
21/26 anonim 

válasza:

Köszike én is !:)
sajna a kuponosról lecsúsztam de ha más ötlet van az jó lenne :)
22/26 anonim 

válasza:

Én csak arra tudok más ötletet, ha valaki 200km-re lakik Bpesttől- konkrétan Miskolcon. Ott tudok sokkal olcsóbbat.
23/26 anonim 

válasza:

Értem ,azért köszike.Ha mégis beugrana valami szólj kérlek.:)
24/26 anonim 

válasza:

Nem beugrás, de nekem a Sote I.-en adtak 4ds képet ajándékba.
25/26 anonim 

válasza:

Az nagyon jó,nekünk itt a Dél Pesti kórházban még sima uh képet sem adnak .Emiatt is szeretnék elmenni 4 d -re ,hogy azért legyen valami kis emlék a pocaklakó korszakból is .:)
26/26 anonim 

válasza:

Hát ez elég gáz, hogy még sima UH képed sincs, nekem a saját (magán)dokim minden alkalommal ad egyet, annyira boldogan gyűjtöm őket.
Mondjuk a 4D-s ajándék úgy volt, hogy a saját orvosom keze is benne volt a vizsgálatban és egy nagyon lelkiismeretes doktor adta UH után. Azért biztosan nem kap minden kismama.
Menj el, nagy élmény lesz, de ha elfogadod a tanácsom (én voltam máshol), jó helyre menj, ahol eleget foglalkoznak veled és nem futószalagon. www.medinice.hu ahova én járok orvoshoz, a szonográfus tüneményes hölgy, 11.990.- a full extrás 4D, cd, dvd, nyomtatott képpel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!