Ha a 12. hetes ultrahang, vérvétel és az AFP is tökéletes volt, ugye nem kell tartanom a 18. heti kötelező ultrahangtól?
Szia!Akkor mi egyidős kismamik vagyunk:).Én is jövőhéten megyek 18.hetire és nagyon izgulok,hogy minden rendben legyen.Én 11.-én voltam utoljára ultrahangon és hát remélem minden rendben van odabent a pocaklakóval.Kedves kérdező!Te érzed már őt mocorogni,ha igen milyen sűrűn és intenzíven?
Kitartás mindjárt itt a vizsgálat már én is számlálom a napokat,nagyon várom!!!Reméljük minden rendben lesz nálunk.
Boldog babavárást, jó egészséget!
De jó, mindig örülök, ha egyidős kismamákkal kerülök kapcsolatba!
A 17. héttől érzem a mozgolódásokat, eleinte csak olyan kis pici buborékpattogások voltak, most már szabályosan rugdos és bökdösődik. Naponta kb. 3-4-szer érzem, mindig fekvő helyzetben, hol itt bukkan fel, hol ott. Olyan aranyos, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy fiú vagy lány, nem mintha nem lenne mindegy. :)
Hát igen, én is számolgatom vissza a napokat, majd írok, hogy mi volt. Drukkolok Nektek is nagyon, várom a válaszod, biztos, hogy már megkönnyebbültebbek leszünk! Addig is szép napokat!!!
Hát sajnos bekövetkezett, amitől féltem. Egyrészt nagyon boldogok vagyunk,mert gyönyörű szép kisfiunk van, megmutatta 4D-s felvétellel is az arcát..Másrészt viszont találtak egy kis cisztát a fejecskéjében, ami miatt most genetikai tanácsadásra kell mennem. Állítólag ez nem ritka, és ártalmatlan,mert fel fog szívódni, de akkor is... Így sajnos nem felhőtlen az öröm... :(
Remélem, Te jobb híreket kaptál!
Oké, benne vagyok :) Én pedig hadd gratuláljak a picilányhoz!!!
Biztos nem lesz baj, tudom és érzem, hogy erős és egészséges kisfiú! A genetikai eredmény a doki szerint biztos jó lesz, az a kis bibi meg majd elmúlik... Jövő héten már okosabb leszek, szoríts nekünk! Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!