Kötelező az ultrahangvizsgálat a 28-30. héten?
Én úgy tudom, hogy igen, ez a harmadik kötelező vizsgálat. 28+4 hetes vagyok, ma voltam a "rendes havi" ellenőrzésen és azt mondta az orvos, hogy ha nincs panasz, csak egy hónap múlva (december 14-én) kell mennem újra. Akkor meg már 32 hetes leszek!
Szerintetek felhívjam a terhesgondozót, hogy csak véletlenül maradt-e el a beutaló adása?
szia kedves kismama
a kötelező ultrahang már ha hívhatjuk így hiszen semmi se kötelező...a 32 dik heti a következő nagy uh+vizsgálat.
én nem tudok róla hogy a 28-30. héten szoktak volna uh-got csinálni legfeljebb ha fogadott dokid van akkor csinál külön kérésre..
úgyhogy nem vagy lekésve, vmit félreértettél
nálunk például debrecenben meg ugye sok helyen 32- dik héten van uh, utána a 38-dik és annyi..így már a vége felé, ha meg túlhordod terminus után minden nap NST, AMNIOSZKÓPIA ..de hát az még odébb van :)
úgyhogy ne aggódj, minden rendben van , de hogy megnyugodj
belinkeltem neked a kötelező vizsgálatok listáját
boldog babavárást, (1,5 éves kislány anyukája)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Az aggasztott, hogy már betöltött 32 hetes leszek, mikor megyek a terhesgondozóba, mire meg még időpontot kapok ultrahangra...
Egyébként a kórház honlapján láttam, hogy 30-31. héten kötelező az UH.
No, hát de ők tudják :)
Köszönöm még egyszer, minden jót Nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!