Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes kismama. Strand?

10 hetes kismama. Strand?

Figyelt kérdés
Férjemmel szeretnénk kimenni a strandra.. Ki mehetek? És hogy tudok bacik ellen védekezni?? Egy tampon vagy mi?
2012. jún. 26. 20:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9-es!Hogy lehetsz ennyire rosszindulatú???Ilyet nem lehet másnak Írni,mondani!Tényleg,sajnálom a barátnődet,szörnyű érzés lehet,de nem kívánnám senkinek.Ráadásul nem is írt hülyeséget a válaszoló,de neked csak az utolsó mondatán ragadt meg a szemed?Komolyan mondom,nekem is szarul esett,amit írtál,igazán bántó!
2012. jún. 28. 08:00
 12/18 anonim ***** válasza:
NEm ezt kívántam neki!Csak azt írtam ha vele ez megtörtént volna, eszébe nem jutna az aggódó kismamákat le "paramamizni."amíg nem esik át valaki ilyen dolgokon addig nem tudja felfogni milyen érzés lehet végigizgulni egy terhességet.egyébként nem csak az én szememet szúrja a dolog,más is megjegyezte itt,és kifejezte a negatív gondolatot ezzel kapcsolatban.
2012. jún. 28. 10:10
 13/18 anonim ***** válasza:

JA és még hogy nem cinikus..hagyjuk már!

"paramamik lehet pontozni :D"

áááá nem az!

2012. jún. 28. 10:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Án csak annyihoz reagálnék ebben a vitában hogy az én alapelvem az, hogy aki ANYA lesz, onnantól ha idegeskedik, aggódik, az nem jelenti azt hogy egy antivagány, elítélendő valaki.........mindig is szúrta a szememet, ha az azokat az édesanyákat, kismamákat akik kicsit jobban aggódnak mint mondjuk valaki más, a "paramami" jelzővel illetik....csúfolódós gyerekes ostobaság az összes gusztustalan kismama-csúfszó és mélységesen szégyellheti magát aki más anyukára, kismamára rásüti. A "paramamai", "ősanya", "szuperanyuci" és társaik olyan szinten degradáló és csúfolodó szavak lettek hogy érett, felnőtt nők úgy dobálóznak velük egymásra, mint a szeles kisovodások a felnőttelktől ellesett káromkodásokkal...mire jó ez? Miért kell újra és újra a köztudatban tartani egy-egy kismama-gúnyszót?

Ha x nem aggódik a strandolás miatt, miért kell egyből ilyen gúnynévvel illetni azt a kismamát, aki viszont aggódik? Miért jut el odáig egy anyuka vagy kismama, hogy csúfolódni kezdjen, mint valami 10 éves kiskamasz?

MAgába nézhetne minden gúnyolódó anyuka, hogy egy gyakori kérdéses pihenőidejében hányszor süti el a "paramami" vagy éppen a "szuperanyuci" vagy bármelyik másik gúnyolódást más édesanyákra...

2012. jún. 28. 10:55
 15/18 anonim ***** válasza:
14! Teljesen egyetértek!
2012. jún. 28. 11:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Megint nem jól értelmezted amit írtam,mi lenne,ha végigolvasnád?De én inkább léptem,egy szón tudtok lovagolni amiért mellesleg bocsánatot kértem...
2012. jún. 28. 11:46
 17/18 anonim ***** válasza:
És nem nektek,normális válaszadóknak szántam,hanem a kötekedőknek,akik tényleg csak unalomból járnak ide!
2012. jún. 28. 11:49
 18/18 anonim ***** válasza:
De ne haragudj, ezen nincs mit végigolvasni, használtál cinikusan egy gúnyolódást, és kész......oké, bocsánatot kértél, ez tök oké, de attól még ne neked álljon feljebb. A bocsánat oké, de ha már bocsánatot kérsz, legalább ne mosakodj..
2012. jún. 28. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!