Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25hetes kismamák! Tennétek...

25hetes kismamák! Tennétek fel képet a pocakról?

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebben a hétben kinek mekkora a pocakja :)

Voltatok már 4D-n? Milyen volt?

Hogy vagytok? Valami panasz? :)

Köszönöm

25+2hkm

2012. jún. 26. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia.én 24+3 vagyok.Ez tegnapi kép:
2012. jún. 26. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

Bocs.lemaradt

2012. jún. 26. 12:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Jajj sziaa :) Az elöbb az egyik kérdésnél találkoztunk, megdícsérted a képem :) akkor nem is láttam a Tiédet. Köszönöm. Nagyon formás, cuki pocakod van. Tudjátok már mi lesz?
2012. jún. 26. 12:48
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

ez itt egy kérdésnél volt 25 hetes pocak, kicsit le vagy maradva :):)

2012. jún. 26. 12:51
 5/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szép pocak :)

Nem figyeltem ezek szerint, de kösziii :)

2012. jún. 26. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

[link]

24+2

a kép evés után készült :))) ezt azért hozzátenném.

2012. jún. 26. 12:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Gratulálok, nagyon szép formás :) Ti tudjátok már mi lesz a pici?

2012. jún. 26. 12:58
 8/11 anonim ***** válasza:

az utóbbi három hétben egyébként sokat nőtt, de még így is azt mondják, hogy pici. lehet csak jó szögből fotóztak :) viszont egy hete voltunk 4D-n, csoda szép kisfiunk van :) (persze mindenki elfogult a sajátjával szemben)

igazán csak az utolsó harmadban kezd növekedni a poci, mert ilyenkor kezdenek el rohamosan hízni a babák is. úgyhogy lehet még akkora hasam lesz, mint a ház, sosem lehet tudni. sokszor már ez is nehéz..

Te hogy vagy, hogy viseled a terhességet? :)

2012. jún. 26. 13:01
 9/11 A kérdező kommentje:

Most már igazán élvezem. Semmi bajom, az ágyból felkelést kivéve jól mozgok :) Az elmúlt napok hőségét kicsit nehezebben, délelöttönként sokat pihentem (2hete már itthon vagyok), aztán délután mikor a férjem hazaért irány a medence, na úgy el lehetett viselni :)

Jövőhéten megyünk 4D-re, izgulunk nagyon, bár már a 18,23ik héten is kisfiú volt, remélem az is maradt :)

Igen, az utolsó időben ugrik meg majd nagyon, mind a has méretünk mind a baba súlya :)

2012. jún. 26. 13:07
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

de én már megszültem, ez egy régi kép:))

Gratula mindenkinek!

2012. jún. 26. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!