25hetes kismamák! Tennétek fel képet a pocakról?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebben a hétben kinek mekkora a pocakja :)
Voltatok már 4D-n? Milyen volt?
Hogy vagytok? Valami panasz? :)
Köszönöm
25+2hkm
Nagyon szép pocak :)
Nem figyeltem ezek szerint, de kösziii :)
Kedves utolsó!
Gratulálok, nagyon szép formás :) Ti tudjátok már mi lesz a pici?
az utóbbi három hétben egyébként sokat nőtt, de még így is azt mondják, hogy pici. lehet csak jó szögből fotóztak :) viszont egy hete voltunk 4D-n, csoda szép kisfiunk van :) (persze mindenki elfogult a sajátjával szemben)
igazán csak az utolsó harmadban kezd növekedni a poci, mert ilyenkor kezdenek el rohamosan hízni a babák is. úgyhogy lehet még akkora hasam lesz, mint a ház, sosem lehet tudni. sokszor már ez is nehéz..
Te hogy vagy, hogy viseled a terhességet? :)
Most már igazán élvezem. Semmi bajom, az ágyból felkelést kivéve jól mozgok :) Az elmúlt napok hőségét kicsit nehezebben, délelöttönként sokat pihentem (2hete már itthon vagyok), aztán délután mikor a férjem hazaért irány a medence, na úgy el lehetett viselni :)
Jövőhéten megyünk 4D-re, izgulunk nagyon, bár már a 18,23ik héten is kisfiú volt, remélem az is maradt :)
Igen, az utolsó időben ugrik meg majd nagyon, mind a has méretünk mind a baba súlya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!