Tapasztalat, hogy fiút vagy lányt mutat hamarabb a teszt? Lehet valami összefüggés?
Hát akkor osszunk Nobel-díjat és bajszintsuk le az évtizedek óta ezzel a kérdéssel foglalkozó, eredményre még nem jutó orvosokat, kutatókat, köztük Ceizelt, hogy bakker hát erre otthon is rájöhettek volna, mert hát ennyire egyszerű mint az két kismama / anyuka is kiszámolta....
Nem írtam le nálam hogy volt, mert ezen az oldalon a legnagyobb butaságnak azt tartom, hogy valaki egy ÁLTALÁNOS TÉZIST úgy akar igazolni hogy "szerintem tutira igazad van és ez a tézis valóban igaz mert nálam is így volt és a szomszéd Marcsikánál is, szóval tutira igaz".....
Ha lenne összefüggés, már tudnánk róla. Hidd el. Nem hiszem hogy rájöttél valamire, amire évtiezedek óta a világ legjobb kutatói sem. Ha ennyire egyszerű lenne, mint amit leírtál, és nem lenne rá tudományos cáfolat, akkor arról már mindenki tudna, mert közszájon forogna.
Én nem nyitott nem vagyok, hanem naiv nem vagyok. Te meg nem tudom hol élsz, hogy azt hiszed nyitott vagy mert azt gondolod kitaláltál valamit amit a kutatók évtizedek óta nem......ne haragudj de a naivitásnak is van egy határa. Én is feltalálónak éreztem magamat még anno 12 évesen, de mára már nem gondolok ilyesmit :) Nem naiv vagyok és savanyú, csak logikus és tényszerű.
Aranyos a lelkesedésed, csak ne éld bele magad. De ha ettől jobban érzed magad, akkor oké, nem leszek savanyú:
Aztaaa, de okos vagy, írjuk meg gyorsan Ceizelnek, meg a többi kutatónak is hogy mire jöttél rá, ez szupiiiiiiii!
Tényleg nem bántásként, de én a talajon járok. Ezért nem hiszem, hogy bárki savanyú lenne, mert ÉSSZEL TUDJA, hogy mi az ami lehetséges, és mi az, ami nem.
A teszt a hcg szintet mutatja. A hcg szint sok mindentől függ, pl. attól, hogy mennyire volt gyors az a sejtecske, és milyen a nagysága. Tehát ha te azt gondolod a találmányod által, hogy a korán két csíkossá vált teszt az fiút mutat, akkor ez azért semmis, mert lehet hogy lányt, csak pár nappal korábban volt peteérés, vagy erősebb volt a lányzigóta. Vagy még tucat dolog, amiről mi nem tudunk, mert nem ültünk évtizedeket az orvosi egyetemen és kiegészítő képzésein.
Tehát a lényeg: amit kitaláltál, szuper, de van rá tudományos cáfolat, ezért is nem terjedt el. A tudományos cáfolatot dr. Ceizel biztosan tudja, de ahogy már egy előző válaszoló is megírta: írjál neki, viccen kívül. Majd ő megírja, hogy miért nem állja meg a helyét.
Egy biztos: ha lenne összefüggés, már tudnánk róla. EZ nem nyitottság kérdése. Az ember nem attól nyitott hogy elhisz valamit saját magának, ami nem igaz.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!