Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyenkor mi van? Én ezt már...

Ilyenkor mi van? Én ezt már nem értem?! Keddre nem vártam, nem is jött! Szerdán teszt:negatív, pénteken:nagyon halvány pozitív, ma reggel:erős pozitív! Ebből ugye azt gondolnánk, hogy baba.!

Figyelt kérdés

Igen ám,de ez nem olyan egyszerű...Tegnap voltam dokinál,megvizsgált,azt mondta,nyugi,terhes vagyok,és egy hét múlva menjek UH-ra,mert most még nem látszana semmi.De tegnap du,volt egy kis barnázásom(de nem komoly,csak pecsételés),úgyhogy ma reggel visszamentem a dokihoz.Uh-n nem láttak semmit!Se petezsákot,se semmit!Csináltak egy HCG tesztet,és negatív lett!Pedig én is csináltam ma reggel,és az erős pozitív lett!Erre azt mondta a doki,lehet,hogy nagyon pici terhesség volt,de vége,és most megjön a mensesem,amivel ki fog ürülni..:(De azt is mondta,hogy kb.5% esélyem van arra,hogy a vaskos nyálkahártyában van valami,csak nagyon pici.

Azóta a barnázásom viszont elmúlt,és semmi jele a mensinek.Járt valaki hasonlóan?Most mit higyjek?Szerintetek van baba,csak nagyon pici,vagy ez már elmúlt?

Bocsi,ha hosszúra sikeredett,de nagyon elszomorodtam..:(

2009. júl. 7. 16:34
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Az komoly!!És nem tudták,hogy mitől volt??!

De neked is erősödtek a teztek,vagy nagyjából mindig olyan volt a csík?

2009. júl. 9. 09:06
 32/45 anonim ***** válasza:
54%
Szia! Mi újság veled?
2009. júl. 10. 07:46
 33/45 A kérdező kommentje:

Szia!

Háááát, a ma reggeli tesztem is pozitív lett!!:D

Most megyek a dokihoz,és nagyon remélem,hogy valami jót fog mondani!

Majd üzenek!:)

2009. júl. 10. 08:50
 34/45 anonim ***** válasza:

A linkelős vagyok.

Jaj istenem de jóóó.Nagyon izgulok értetek és remélem mostmár nem fog rémiszgetni hogy ez meg az.ÉN mondtam,tudtam.:-)))

AZonnal írj hogy mit mondott a doki.

2009. júl. 10. 09:11
 35/45 anonim ***** válasza:
59%
tegnapelőtt 23:19-es vagyok.Igen erősödtek a tesztek,de sem cisztát se más elváltozást nem találtak,ami esetleg okozhatta.A másik tünetem a mellfájdalom volt,az is csak miután megjött,akkor mult el.
2009. júl. 10. 11:19
 36/45 anonim ***** válasza:

Uccsó előtti vok.

Na mi a helyzet?Már nagyon izgulok értetek.Nagyon remélem hogy jó hírrel tudsz majd szolgálni:-)

2009. júl. 10. 12:08
 37/45 A kérdező kommentje:

Hát most egy másik doki volt.aki megvizsgált,és ő már sokkal barátságosabban állt a dolgokhoz!Megvizsgált kézzel,és azt mondta,hogy a méhen kívüli terhességet kizárja,és szerinte tuti biztos,hogy terhes vagyok!:)

Hétfőn reggel kell uh-ra mennem,mert azt mondta,még mindig nem látnának semmit,és ez megint csak felhúzna engem..:P

Tehát hétfőn uh,és kiderül,de szerinte 90% hogy terhes vagyok!!:D

És azt mondta,hogy valószínű,hogy nem a mensim késik,ahogy az előző doki mondta,mert akkor már meg kellett volna,hogy jöjjön!De nem jött,szerencsére!

Hááát,ez van,és nagyon remélem,hogy nem lesz semmi baj!

Köszi a szorítást lányok!:)

2009. júl. 10. 12:45
 38/45 anonim ***** válasza:

Itt linkes.

Háááátttt NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON (halkan mondom)gratulálok.Én mondtam he he he.De jóóó.Mostmár remélem hogy pozitívabban állsz a dolgokhoz.Én mondom ott van az a kis manócska csak "kéreti" magát:-))))És a párod mit szól?

2009. júl. 10. 13:23
 39/45 anonim ***** válasza:
Na ugyeeeee!!!!! Nagyon szorítok nektek, írj a továbbiakról is! Jó egészséget, és gratulálok a babához!
2009. júl. 10. 13:31
 40/45 anonim ***** válasza:
juuuuj de jóóóó!!! Én mondtam!!! Annyira szurkoltam!!! Ada (34 hetes pocis!!! :)
2009. júl. 10. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!