Ilyenkor mi van? Én ezt már nem értem?! Keddre nem vártam, nem is jött! Szerdán teszt:negatív, pénteken:nagyon halvány pozitív, ma reggel:erős pozitív! Ebből ugye azt gondolnánk, hogy baba.!
Igen ám,de ez nem olyan egyszerű...Tegnap voltam dokinál,megvizsgált,azt mondta,nyugi,terhes vagyok,és egy hét múlva menjek UH-ra,mert most még nem látszana semmi.De tegnap du,volt egy kis barnázásom(de nem komoly,csak pecsételés),úgyhogy ma reggel visszamentem a dokihoz.Uh-n nem láttak semmit!Se petezsákot,se semmit!Csináltak egy HCG tesztet,és negatív lett!Pedig én is csináltam ma reggel,és az erős pozitív lett!Erre azt mondta a doki,lehet,hogy nagyon pici terhesség volt,de vége,és most megjön a mensesem,amivel ki fog ürülni..:(De azt is mondta,hogy kb.5% esélyem van arra,hogy a vaskos nyálkahártyában van valami,csak nagyon pici.
Azóta a barnázásom viszont elmúlt,és semmi jele a mensinek.Járt valaki hasonlóan?Most mit higyjek?Szerintetek van baba,csak nagyon pici,vagy ez már elmúlt?
Bocsi,ha hosszúra sikeredett,de nagyon elszomorodtam..:(
5 hetsen nekem is ennyi volt írva hogy méhnyálka felritkulás! majd 2 hét múlva ott volt a kis petezsák,és nagyon haloványka szívhang! Szerintem keress egy másik orvost!
Sok sikert és nyugi!!
34 hetes :)
19:17-es!De jó!Legalább ez is nyújt egy kis vigazt :)
Nem tudom egyébként ki pontozgat le másokat.Én mindenki válaszát hasznosnak találtam,aki írt,mert ezzel segíteni próbált!:)
17:17-es vagyok! Írj ám hogy mi van,ha akarsz privit is írhatsz! :)
Vigyázz magadra! :) Ja és szorítok!! :)
Köszi,aranyos vagy :)
Mindenképpen írok,ha előbb nem,akkor pénteken!
Addig is köszönöm!
Szia "linkelős"! :)
Igen,én vgyok!Én is reménykedem,de a párom azt mondta pénteknél előbb nem tesztelhetek...ahogy a doki is javasolta.Egyébként a barnázásom azóta elmúlt,és egyenlőre nyoma sincs a mensesnek!
De az uh-s nő szerint le fog válni a nyálkahártyám,ő ezt látta..:(
Szia!Engem is le fognak pontozni,mert nem valami bíztatót írok.Tavaly októberben ugyanez történt velem.14 napja késett már,a terhességi tesztek pozik,kézi vizsgálatnál bíztatót mondtak,viszont uh-n egyetlen egyszer láttam a petezsákot,ami 1 hét mulva már nem volt ott.Közben készült laborvizsgálat és negatív lett.majd 1 hónap késés után megjött,a terhességi teszt pedig még elötte nap is pozitív volt.Az okát nem tudták megmondani,mivel nem találtak semmi elváltozást.Drukkolok,hogy nálad ott legyen a kisbaba.:)
28hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!