Az első ultrahangon 5 hetes voltam. A következő már csak 12 hetes koromban lesz. Nem nagy ez a távolság? Azt sem tudni, hogy azóta kifejlődött-e egyáltalán vagy van. E szívhang. Stb.
Szia!Én is majdnem 5 hetesen voltam,ultrahangon,és jövöhéten megint megyek,akkor már majdnem töltöm a nyolcadik hetet.
Szerintem ha teheted,még menj el egy ultrahangra.
Most hány hetes vagy,ha megkérdezhetem?
Nem tudom,h mennyire számit,de én magánuton megyek.Egyszer voltam sztk-ba,és ami ott volt,azt jobb nem részletezni.Én is aggodnák ilyenek miatt a helyedben.Nem tudsz "csak ugy"elmenni egy uh-ra?
Elözö voltam.
Nem hívott vissza az orvos 2-3 hétre rá? Ilyenkor úgy szokták, hogy visszahív, mire biztosan lesz már szívhang.(7-8.hét)
Nekem volt már szívhang és még így is mennem kell még egyszer a 12 hetes előtt, mert a méretek alapján más kort mutatott az ultrahang, mint ami a számított terhességi hét és a doki szerint a 12 hetest mindenképp a 12. héten kell csinálni. Úgyhogy most a második UH-on állapítja meg, hogy 9 vagy 10 hetes vagyok-e.
Szerintem kérdezz rá nála még egyszer, vagy esetleg kérdezd meg a védőnőt is, ő mit gondol.
Szia
Kb így lesznek az uh-k
12.hét,18.hét,28-30.hét között és 36.hét (nálunk így volt)
12.hét egységes utána helyenként eltérő +- hetekkel de normál esetbe csak ennyi uh-van
Nekem volt magándokim így ha nagyon nem bírtam akkor a köztes időkbe elmentem
13.58-as vagyok
Magándokihoz jártam a köztes időbe oda meg nem kell beutaló de a kötelező uh-ra is hozzá jártam magánba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!