Lehetséges még a terhesség?
Figyelt kérdés
Teljesen úgy éreztem előző menzeszem előtt hogy megvolt a beágyazódás, hasszúrkálás, krémes folyás, de pontosan megjött, de két napos volt utána meg két nap enyhe vérzés a 4-5 napos helyet, de nem volt darabos, azaz ahogy emlékszem. Mikor elmult rá egy két nappal csináltam tesztet negatív. A méhszájamat szoktam nézni de akár hányszor néztem mindig ugyan abban a helyzetben volt, a zártnak éreztem most is pedig peteérésnek kéne lenni napokon belül...tünetem nincs...szerintetek?2012. jún. 23. 22:50
1/6 anonim válasza:
Nem kizárt. nekem pl 3 hónapig rendesen megjött mégis terhes lettem. egyszer se volt semmi tünetem. 32 hetes kismama
2/6 anonim válasza:
Első válaszoló,megkérdezhetem,hogy mikor teszteltél pozitívat?
3/6 anonim válasza:
első vagyok:) én nem csináltam tesztet mert mikor először kimaradt a menstruációm nem arra gondoltam először h terhes lehetek mert a baba apukája 200 km-rel arrébb lakik és ezért nem voltunk együtt se abban sem az előző hónapban. én orvoshoz mentem és nem tesztelgettem.
4/6 anonim válasza:
Ok,értem,köszi!
és sok boldogságot a picihez!
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Ha tényleg a beágyazódást érezted a menzeszed előtt, akkor az elmúlása után 1-2 nappal már pozitívat kellett volna tesztelned. Az sem biztos, hogy tényleg beágyazódás volt, csak te szeretted volna annak gondolni. A tünetek menzesz előtt nagyon hasonlóak terhesség és nem terhesség esetén is, a menzesz sem feltétlenül egyforma minden hónapban. Szóval én a teszt miatt nem tartom valószínűnek, hogy terhes vagy.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És azt is hogy normális választ kaptam mindenkitől! :)
2012. jún. 24. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!