Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy az utolsó 1-2...

Igaz, hogy az utolsó 1-2 hétben lehet a legtöbbet hízni?

Figyelt kérdés
37+3 vagyok most, 13kgnál tartok, barátnőm szerint ebből még lehet 20 ig a végéig, ez igaz?
2012. jún. 23. 21:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Attól még,hogy a baba rettentő gyorsan növekedik már a vége felé,attol a kismama nem feltétlen fog,mert lehet a pici csak tőle vesz el mégjobban,így lehet az is hogy szülés után kevesebb ,mint terhesség előtt.Szerintem legalábbis.
2012. jún. 24. 08:33
 12/18 anonim ***** válasza:
18%

Nem teljesen mindegy, hogy mennyit híztál? Szerintem az a lényeg, hogy a baba megkapjon minden tápanyagot. Ha már esetleg nem szoptatsz akkor is elkezdhetsz majd fogyókúrázni.

Én 38 hetes vagyok és 18 kilónál tartok, de nem érdekel. Egyébként nem eszem sokat.

2012. jún. 24. 09:54
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó, nekem nem mindegy, mert végig a terhesség alatt is diétáznom kellett meg sokat mozognom, mert így is nem kicsi súlyproblémám van, és nekem ez nem arról szól, hogy szülés után 2 nappal úgy nézzek ki, mint Beyonce, többnyire inkább az egészségemről!

2012. jún. 24. 10:42
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

én a 34. ig híztam 12-t majd a 36.ig még egyet

utána egy grammot se

fene tudja, alkati kérdés, mondjuk így nyáron az a jó, hogy mindent ki tudsz váltani friss gyümölccsel meg hideg tejtermékkel és amúgy sem kívánsz többet a hőségben szóval ilyenkor könnyebb odafigyelni (ha akarsz)

2012. jún. 24. 13:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Én az utolsó 2-3 hétben fogytam egy fél kilót... Biztos vagyok benne, hogy ha hízol is, nem fogsz 2 hét alatt 7 kilót... Ne izgulj.
2012. jún. 24. 18:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani,de ha ennyire súlyproblémáid vannak alapból,akkor viszont sokat híztál.De akkor se aggódj,hisz gondolom,hogy megszoktad már a súlyodat,ugyanúgy figyelsz szülés után is az étkezésre és lemegy.Bár a súlyos gondok alatt nem tudom mit értesz.Hogy a 160cm-hez vagy 120kg?
2012. jún. 25. 07:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Nekem is sok a 13kg, de ennél többet már nem tudtam tenni ellene. Mozogtam, figyeltem mit eszem, és mégis feljött ennyi. 162cmhez voltam 87kg terhesség elején
2012. jún. 25. 10:52
 18/18 Kiki01 ***** válasza:
Nyugi, most az a legfontosabb hogy a Babád mindent megkapjon. A szoptatás alatt pedig már elkezdhetsz szépen fokozatosan mozogni,akkor úgyis gyorsabb az anyagcsere és így kevesebb mozgással is le fog menni a felesleg.
2012. jún. 25. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!