Mivel pihenésre vagyok ítélve ezért a napjaim ugye nem állnak másból csak a tv-bol és netezésbol! Mivel laptopom van ez ezért sokat van az olemben igy netezek, de azt mondta a dokim ezt ne csináljam mert nem jó?
Én könyvelőként dolgoztam a 35.hétig, egész nap a gép előtt. Az utolsó pár hétben itthon ültem a net előtt, majdnem egész nap. 7 hónapos a babám, semmi baja.
Sokszor megy ez a riogatás, én ezt nem hiszem el. Ez nekem olyan, mint a mobiltelefontól agydaganat...
Jó babavárást kívánok neked!
Én egész nap gép előtt ülök, mert a munkám megköveteli, nem hinném,hogy bajt okoznának ezek a mai gépek, meg most akkor ne dolgozzak, amikor semmi bajom sincs?
24 hetes km
Szerintem azért mondja, hogy ne vedd az öledbe a gépet, mert felmelegítheti a pocakot elég rendesen.
A gép előtt én csak azért nem ülök állandóan mert nem bírok, mert megfájdul a hasam, egyébként itt lógatnám a lábam egész nap, mivel pihenni, feküdni kell rengeteget.
Ne állj a mikróhoz, a tv elé, ne menj a napra mert az is sugároz, ne menj sehova...........:) :) :)
Nyugi, semmi gáz nem lesz. Amig jól érzed magad nincs semmi gond!
Üdv:
24hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!