Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy bajban vagyok. Mit...

Nagy bajban vagyok. Mit tanácsolnál? 24h km.

Figyelt kérdés
Testvérem hazajött látogatóba, nagyon régen nem láttuk, külföldön él. Én 6 hós kismama vagyok és van egy még éppen nem 3 évesem. Anyukámék vagyunk mindannyian. A tesóm sajna köhög, elment dokihoz ma, és vírusos megfázása van. Teljesen ki vagyok, mert a családi kupaktanács úgy döntött, hogy nehogy megfertőzzön bennünket, 3 napra elutazik a másik tesómmal nyaralni. El is mentek. De szerintem fertőzni még utána is fog, nem? Féltem a kicsinyeimet, de persze a tesóm is szeretem, és ez nagyon rosszul jött ki. (amúgy 3 éve nem láttuk). Te mit tennétek a helyemben? Rosszul érzem magam e miatt, és félek, nehogy elkapjunk valamit. Én amúgy most gyógyultam ki egy vírusos hasmenésből, még nem erősödtem meg. Tacsácstalan vagyok. Anyu ma, miután elmentek ledomesztozott mindent.
2012. jún. 23. 15:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én is nagyon parás vagyok de nem segít hidd el. Terhesen állandóan óvtam a 3 évesemet nehogy beteg legyen mert ugye egy beteg gyerek igénybe veszi az embert. Soha azelőtt még nem fordult elő hogy 4 hetente beteg legyen és úgy hogy nem jártunk sehová még boltba se. Annyit küszködtem vele hogy csak na. Magam miatt meg annyit paráztam hogy be is indultak 3 hónappal a kiírt előtt a fájások. 2 hónapot ligeteltem a kórházban. Az utsó 3 hétre hazaengedtek mikor már nem paráztam. túl is hordtam :) CSak pozitívan állj a dolgokhoz. én is próbálok...
2012. jún. 24. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!