Awesome kérdése:
Bajban vagyok? Mennyi az esély rá hogy tehes vagyok e?
Figyelt kérdés
hányingerem van, szédülök, fáradt vagyok, néha homályosan látok,sokat alszok, fel vagyok puffadva, bár megjött késéssel, mennyi az esélye hogy terhes vagyok???? légyszíves segítsetek!!!2010. okt. 29. 20:39
2/7 anonim válasza:
Az esélyed 50-50%. De ha megjött késéssel, akkor szerintem nem vagy az. Lehet, sima vitaminhiány és fáradtság. Tesztet azért vegyél.
3/7 anonim válasza:
Ha normális mennyiségben megjött akkor nem vagy terhes valószínűleg.
Tényleg, a teszt sok mindent elárul.
4/7 anonim válasza:
Szia!
A szövegkörnyezet alapján lehetsz, de nem ismerjük az előzményeket. Ha védekeztetek, akkor szinte kizárt. Teszt, teszt, teszt!
5/7 A kérdező kommentje:
nem vettem, tesztet, hát védekeztünk (silány óvszerrel , a legolcsobbat vette, meg az utolsonál meg nem védekeztünk, ami 1 hete volt majdnem)
2010. okt. 29. 21:25
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szerinted itt az oldalon ki tudná megmondani, hogy terhes vagy-e? Esélyed van rá, persze, mert élsz nemi életet, ráadásul legutóbb nem védekeztél, de senki nem lát bele a szervezetedbe. Amúgy, ha megjött, sztem kevés az esélye. Vegyél egy tesztet és abból ki fog derülni, másképp nem fogod megtudni...
7/7 anonim válasza:
Barátnőm 16 hetesen tudta meg,hogy terhes,addig végig megvolt neki.
Amúgy igaza van az előttem szólónak.Ezekből az adatokból még egy nődoki sem tudná megmondani,hogy terhes vagy,vagy vitamin hiányod van.
Ha teszteltél,megírod az eredményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!