Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egész nap fennt van a...

Ha egész nap fennt van a hőm,37 fölött reggeltől estig és babás tüneteim vannak akkor terhes vagyok ugye?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 20:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy senki sem jós de ez a magas hő a sok tünettel mensi kimaradással azt jelenti szerintetek?a magas hővel esélyes?
2012. jún. 22. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát babás tüneteid nem lehetnek,szóval semmit nem jelent.
2012. jún. 22. 21:03
 3/10 A kérdező kommentje:
miért nem lehet szerinted babás tünetem?
2012. jún. 22. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem holnapra már meg is szülsz....

máskülönben meg álterhességnél is jelentkezhetnek a tünetek,tudod,amikor már bebeszéled magadba a terhességet.

2012. jún. 22. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:

ne tudom miért gondolják hogy a tünetek már egyből jelentkeznek.a hcg mire olyan mennyiségben jelen van hogy "babás tünetek" legyenek,az kb a 7-8.hét.akkor már van egy kimaradt menzi.az hogy 37 felett van a hőd...az lenne csoda ha 40fokos hőségben alatta lenne.na mind1 azért drukkolok.de azt még áruld már el kedves kérdező hogy teszted ugyan miért nem csinálsz?

meg ez a kérdés hogy:"terhes vagyok ugye?"erre mégis milyen választ vársz?

hogy igen tutira!ha te mondod!

vagy...neeeeem vagy az!

2012. jún. 22. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem megfáztál.....
2012. jún. 22. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne már! EZ most komoly? Mi az, hogy babás tünet? Babákat látsz mindenhol, vagy mi? Mik a tüneteid? Mi az, hogy 37 feletti hőd van? Miért nem tesztelsz, miért a lázmérőt szorongatod a kezedben? Olvass már utána, hogy mik a terhesség jelei!!!!
2012. jún. 23. 08:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszokat!!!egy szóval sem mondtam,hogy nem maradt ki a mensim,és nem azt írtam,hogy olyan tüneteim vannak,hogy például hányok vagy már kerekedik a hasam....Nem kell sötétnek nézni!Honnan tudod,hogy nem csináltam tesztet?egy kérdést tettem fel amihez nem írtam konkrét magyarázatot..Tapasztalatra voltam kíváncsi...Bebeszélni pedig nem beszélem be magamnak mert nem vagyok az az idióta aki mindíg számolgat tesztelget és csak a testén figyeli a jeleket...csak jelzem az előző terhességemnél a 6.hétben már hányingerem volt,ha hiszitek ha nem..De köszi a lehurrogást isteni volt!Ha nem tetszik a kérdésem minek írsz rá??De azért némi infot nyertem!További szép napot nektek
2012. jún. 23. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:

"egy kérdést tettem fel amihez nem írtam konkrét magyarázatot.."

Igen, pont ez volt a baj, infohiány. Így nem is tudunk neked értelmeset mondani, és akaratlanul is besorolunk abba.... a kategóriába. Ne hari, ha megbántottalak, de máskor írd le értelmesen a kérdésed, így elkerülheted a bántásokat!

Amúgy jövőhéten elmehetnél dokihoz, lehet ő többet mondana, mint mi...

2012. jún. 23. 11:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazad van igen!mikor már megírtam a kérdést utána gondolkodtam,hogy lehet ez így kevés lesz nektek!Semmi gond,nem bántottál meg,tudom,hogy melyik ˇ"gyereket szeretnék" nők csoportjába osztottatok be..:))megyek dokihoz csak tudod nem értek ehez a testhő méréshez és ez így furi,hogy mindíg 37 vagy fölötte van a hőm,beteg sem vagyok és ha nincs melegem akkor is így fennt van..azt gondoltam van valami ilyesmi jel esetleg...Szép napot neked,köszönöm a válaszod :)
2012. jún. 23. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!