Szerintetek is olyan érdekes dolog ez?
Biztosan lenézően néznek rátok? Vagy egyszerűen csak észreveszik, hogy milyen fiatalok vagytok, és egy kicsit rácsodálkoznak? Nem mindegy ám!
Én az elsőt 22 évesen szültem, de a szőke hajammal, kék szememmel fiatalabbnak tippeltek. Megnéztek engem is, én meg büszke voltam a pockomra. Az utolsót meg 40 évesen szültem, akkor is megnéztek, én meg akkor is büszke voltam a pockomra. Mert ez a lényeg, hogy ti örüljetek a babának, és ne a külvilág reakcióját lessétek.
Boldog babavárást mindenkinek!
én az "idősnek", és a nagyon fiatalnak tűnő kismamákat is meg szoktam nézni, és tippelgetek magamban, hány évesek lehetnek. :) Lehet, hogy ilyenkor azt gondolják, hogy megvetés miatt nézegetem őket, pedig egyáltalán nem.
Múltkor is néztem egy nagyon fiatal párocskát a védőnőnél, 18 évesek sem lehettek, de nagyon aranyosak voltak! :)
Úgyhogy szerintem érdekes dolog ez, ahogy kérdezted is, főleg egy unatkozó kismamának. :)
Tényleg mindig megvetést látsz az arcokon?
hát én legtöbször inkább megvetést látok az arcukon mint inkább csodálkozást de én akkor is boldog vagyok!
Utolsó én nem azt mondtam hogy a gyereknevelés buli mert tudom hogy a világ legnehezebb dolga hanem hogy sokkal jobb érzés terhesnek lenni mint bármelyik buliban szórakozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!