Kismamák! Ez normális?
Pár hete enyhén vérzik az orrom, nem mindig, de előfordul, és nem olyan vészes, de azért idegesít. Tegnap este fújtam az orrom, és akkor már eléggé vérzett és nehezen állt el, terhességem előtt ilyen sosem volt. Lehetséges, hogy vashiányom van? Amúgy a terhesvitaminomban (LadeeVit)van vastartalom.
34hkm
A vénák fala renyhébb a terhesség alatt, ezért alakulhat ki gyakrabban aranyér, visszér ilyenkor.
Nekem is volt egy kolléganőm, akinek a megbeszélés közepén lövellt ki az orrából a vér.
Ha nincs vérnyomás-problémád, és egyszerre csak egyik orrlyukad vérzik, akkor nincs nagy gond.
Ha szeretnél, szedj C15-ös Hamamelis golyócskákat, napi 1*5-öt.
Mivel már hetek óta tart, én megkérdeznék egy belgyógyászt, vagy legalább a háziorvost.
Lehet, hogy Rutascorbint írna fel, hogy kapj C-vitamin pótlást.
A vérnyomásodat mindenképpen meg kellene mérni, a barátnőmnek ez volt az utolsó toxémiás jele, mire végre megcsászározták 180-as vérnyomással....
Remélhetőleg semmi gáz, de orvossal beszélj!
39 hetes kismama
Nálam is volt ilyen párszor , de terhesség előtt meg sohase.
De már megint nem jelentkezik.
üdv 31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!