Kismamák, anyukák, szerintetek normális vagyok?!
Persze, hogy normális vagy. :)
Nálam fájások voltak, mindig pontosan annyi időközönként. Tíz-majd 5 percenként. Még utána is sokat kellett várni. De ha a magzatvíz elfolyna, akkor rögtön menni kell.
Szerintem azért pánikolsz, mert ismeretlen lesz a dolog. Fogalmad sincs, mint ahogy senkinek sincs, hogy hogyan fog indulni a szülés. Nekem hasmenéssel és 40 perces enyhe fájásokkal indult mindkét szülés. Viszont a másodiknál is aggódtam, mert nem tudhattam, hogy az is úgy fog-e indulni, mint az első.
Nyugi, rá fogsz jönni, hogy mikor van itt az ideje.
Nyugi ha már benn vagy szülőszobán nem a félelem lesz benned.A fájásokra fogsz figyelni.DE ha eljön az idő azt tudni fogod , akkor arra gondolj nem sokára a karjaid közt tarthatod a kisbabád.
Én az orvosi rendelőben voltam mikor elfolyt a magzatvíz.Nem féltem akkorsem és elötte sem a szüléstől.A fájdalom leirhatatlan de utánna az öröm is :) Nem tudsz rá felkészülni ezért felesleges félned tőlle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!