Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon szeretnék már megszülni...

Nagyon szeretnék már megszülni. Van valami módja, hogy meggyorsítsam a dolgot? 40+2 hkm

Figyelt kérdés

Ha nem indul be a szülés, hétfőn be kell feküdnöm. Feküdtem már bent, borzalmas, meg szeretném úszni. Tudtok adni vmilyen tippet, hogy beinduljon a szülés? C:1111

A lépcsőzést és a mellszívót már próbáltam a napokban, de semmi.

2012. jún. 22. 10:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én azért maradok inkább -ha már indítás- a kórházi, ellenőrzött körülmények között. Sajnálom, hogy anya nélkül maradt addig a gyermek, de apu ott volt gondolom és a terhesség alatt is előfordulhat, hogy valakinek be kell feküdni, akár hosszabb időre is, ez benne van a pakliban. A homeopátiás bogyókon és a málnalevél teán kívül én nem nyúlok semmi házi praktikához, nekem fontosabb a biztonság. Ezt mindenki maga dönti el persze, ez is csak egy vélemény.

39 hetes kismama

2012. jún. 22. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem egy gyerek maradt otthon, hanem kettő. :o( A férjem meg dolgozott...

És ellenőrzött kórházi körülmények között volt a koktél is. A befekvés napján fogyasztottam, bent várt az orvosom. Ennek ugyanúgy kiszámítható hatóideje van, mint a mesterséges dolgoknak. Sajnos csak közepes erősségű rendszertelen fájásokat csinált, amik aztán leálltak.

De túl éltük, visszanézve már nem olyan szörnyű, igazából még hálás is vagyok, mert annyira gyors volt a szülésem, hogy ha ugyanígy indul be otthon, és még a gyerekeket is le kell adnunk, akkor be sem érünk...

2012. jún. 22. 21:22
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat :)

Megindították 41 hetesen, vajúdtam egy fél napig, majd megcsászároztak. Rosszul feküdt, hiába vetettem volna is be akármilyen praktikát. Azért köszi!

2012. júl. 1. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!