Nagyon szeretnék már megszülni. Van valami módja, hogy meggyorsítsam a dolgot? 40+2 hkm
Ha nem indul be a szülés, hétfőn be kell feküdnöm. Feküdtem már bent, borzalmas, meg szeretném úszni. Tudtok adni vmilyen tippet, hogy beinduljon a szülés? C:1111
A lépcsőzést és a mellszívót már próbáltam a napokban, de semmi.
Nincs módja.
Én is így voltam. (Szex, bábakoktél, semmi...)
Be kellett feküdnöm. 41+6-ra magától beindult.
8 napot voltam bent. :o(
Közben a nagyobbak otthon apával...
óh még van időd..nekem a C:2111 volt
és 40 + 6 napra szültem.
csak kitartás, előbb-utóbb kibújik az a baba
10:30-as mond valamit!
Az orgazmuskor felszabaduló oxitocin elvileg megindíthatja a szülést.
Én is, ma töltöm a 39. hetet, de ha nincs semmi probléma, és a baba jól érzi magát, annak oka van. Nem értem, miért kell siettetni, ha mégsem indul be (nem egy jó kis szexre), akkor az csak stressz a babának: lépcsőzéssel oxigénhiány lép fel, a különböző koktélok és társaik pedig átjutnak a babához is. Majd a doki tudja, mit kell tennie, nem tudom, miért kell rágörcsölni ennyire, ha oxitocinnal és EDA-val kíméletesen meg lehet indítani. Az előtejnek megvan a maga funkciója, nem véletlenül változik a beltartalma a napok előrehaladtával, a kolosztrum nagyon fontos a babának, és ha az ember elkezdi fejegetni....
39 hetes kismama
"különböző koktélok ... átjutnak a babához is"
Ez igaz, épp ezért orvosi felügyelettel csináltam én is, épp a dokim javasolta, nekem eszembe se jutott volna.
És hogy miért?
Mert a dokim nem indítás párti, a mesterséges módszerek közül egyik sem "kíméletes", és a kórházi protokoll, ahol én szültem megkövetelte a 41. héten való befekvést, és 3 napra rá az indítást (nekem burokrepesztés lett volna). Ezért minden természetesebb módszert megpróbáltunk a befekvés előtt. De a babám még nem állt készen.
Kisebb csoda volt, hogy mégsem indítottak bent, mert a főorvosnak ilyen napja volt? Nem tudom. Azt mondta, várhatunk még. És vártunk is, mert tényleg az a legjobb, ha magától indul, csak az otthon maradott kis gyerekeknek meg nem annyira "poén" 8 napig anya nélkül lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!