Már voltunk 20 hetesen 4D uh-n de nem lehetett látni semmit, mert nagyon szorította össze a combocskáit. Megint szeretnék menni uh-ra, de félek, hogy csak a pénzt költöm és megint nem mutatna semmit. De annyira szeretném már tudni, hogy a 2 éves kisfiam mellé kisöcsi vagy kislány érkezne. Szerintetek mikor érdemes mennem uh-ra, hány hetesen?
Tegnap voltunk 18. hetin. A kisember folyamatosan odarakta a kezét, ahol néztük. Ráadásul keresztbe feküdt a hasán, szóval kb esélytelen volt, a doki már az oldalamra fektetett, hogy hátha úgy, de semmi. Pedig én is ittam előtte kólát meg csokit is ettem, de a pindur-pandur nem volt hajlandó megmoccanni. Akkor elmentünk sétálni egyet, még egy kóla, visszamentünk és az uh-s nyolcvan százalékra lányt mondott. A párom beletörődött, ő fiút szeretett volna első kölöknek, de én még mindig nem hiszem el. Remélem a kövektezőn már tuti lesz. Mi 26 héten megyünk legközelebb. Addigra már talán megesik rajtunk a szíve és beterpeszt.
Sok sikert legközelebbre!
Szép babavárást mindenkinek!
2012. jún. 22. 10:12
22/25 anonim válasza:
Én is pont ugy jártam mint a 15-ös válaszoló!5-6 ultrahangon voltam már és egyszer kisfiut mondtak máskor meg kiscsajt,de egyszer sem mondták biztosra!most utoljára 23 hetesen voltam akkor azt mondták hogy talán kislány,de nem láttuk,mert összezárta a lábacskájait.a 13 hetesen kisfiut mondtak,de akkor láttam is a lába között a dudort.Ugyhogy szerintem kisfiuk lesz,de majd kiderül!Mindegy hogy mi,csak egészséges legyen!24 hkm
2012. jún. 22. 10:14
23/25 anonim válasza:
19-es vagyok és pont úgy jártunk, mint a 22-es. :)
Az első uh-n kaptunk is képet, hogy ott van valami, ami a lányoknak nem ekkora, aztán most meg közölték, hogy nem látnak semmit a lába között. :D Legkésőbb 20 hét múlva úgyis kiderül. :)
2012. jún. 22. 11:04
24/25 A kérdező kommentje:
Szerintem a 26. héten megpróbálkozunk megint, az még 4 hét, jó sokára lesz még. :( De megéri várni a kis csodára. :) Apa szerint tutira vehetem, hogy kislány, és a kisfiam is megkérdeztem szerinte is a kistesó lány. :D
2012. jún. 22. 11:05
25/25 anonim válasza:
Nekem a 18hetin a doki kislányt mondott és én is láttam hogy semmi nincs a lábai közt amiket szépen terpesztett :-) de azért elmentem 4d-re a 23.héten hogy biztos legyek benne. Erre ott meg fiút láttak.....bár tény hogy itt nemvolt annyira szétdobva a kis lábacskája de a hölgy 100%ra mondta annak ellenére hogy a köldökzsinór is ottvan. Nagyon kislányt szerettem volna de 1hónapja a fiúra készítem magam és hogy majd a 30.hetin okosabb leszek :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!