Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira érdekel a neme?

Annyira érdekel a neme?

Figyelt kérdés
Már voltunk 20 hetesen 4D uh-n de nem lehetett látni semmit, mert nagyon szorította össze a combocskáit. Megint szeretnék menni uh-ra, de félek, hogy csak a pénzt költöm és megint nem mutatna semmit. De annyira szeretném már tudni, hogy a 2 éves kisfiam mellé kisöcsi vagy kislány érkezne. Szerintetek mikor érdemes mennem uh-ra, hány hetesen?
2012. jún. 22. 08:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
30. hét körül :)
2012. jún. 22. 08:43
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
Mikor mégy a sajátod orvosodhoz? Tőle is megkérdezheted.
2012. jún. 22. 08:49
 3/25 A kérdező kommentje:
A saját orvosom sztk-s nőgyógyász. Náluk a gép elég rossz minőségű képet mutat, régi, ő nem tudja arról megállapítani a nemét, már kérdeztem. nincs másik fogadott dokim
2012. jún. 22. 08:54
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
Van ahol felajánlják hogy ugorj be ha megint arra jársz mert nemtudtad megnézni amit akartál. Mennyit fizettél ki rá?
2012. jún. 22. 09:05
 5/25 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem menjetek 23 hetesen.Addigra sokat fog mozogni,ha előtte sokat kólázol,csokizol,kockacukrozol,akkor biztos,hogy eltudjátok csípni.Ha esetleg bemész egy másik SZTK-ba,ott meg tudnak ultrahangozni,egy jobb géppel.
2012. jún. 22. 09:07
 6/25 A kérdező kommentje:
10000 Ft-ba került. :S
2012. jún. 22. 09:07
 7/25 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem azért koffeint és szénhidrátot tömni magunkba, hogy a baba fészkelődjön, nem túl jó ötlet...ha nem akarja, nem fogja megmutatni, hogy mi van neki vagy mi nincs :D

Szerintem ahogy a pénztárcád engedni, de pár hetet azért várj, nem annyira szeretik az Uh-ot a babák...

2012. jún. 22. 09:13
 8/25 anonim ***** válasza:
32%
Mikori készülék az, h 3-4D-s és "régi"?:)
2012. jún. 22. 09:16
 9/25 anonim ***** válasza:
80%

Jaj ez olyan rossz!!! Én is úgy vártam, hogy megtudjam a nemét!! :)

Ráadásul nekünk első!!!

Gondoltuk kislány lesz(azt szerettünk volna), hogy ilyen későn lehet látni a nemét!

A 18. héten nem akart tippelésekbe bocsátkozni, azt mondta majd legközelebb!! Mi meg ettük a kefét még 4 hétig!! :D

Nekünk 22hetesen mutatta meg először magát, nagy nehezen, a dokim 80%-ra mondta, hogy kisfiú!! :)

A 26 hetes UH-on meg már nagyon mutogatós lett a kislegény, a legutóbbi 30hetesen meg egyenesen rácsücsült a vizsgálófejre!! :D

Szóval szerintem 4hét múlva többet tudnak majd mondani Neked!!!

De tudom, hogy milyen nehéz várakozni!! :)

Mit szeretnétek amúgy???

31hkm

2012. jún. 22. 09:18
 10/25 A kérdező kommentje:
Sima 2D-s uh az sztks. :) De nem valami szép képet mutat számomra.
2012. jún. 22. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!