Annyira érdekel a neme?
Nekem telefonon a bejelentkezéskor mondta az orvos, egyek a vizsgálat előtt csokit, sütit, hogy a baba mozogjon, élmény legyen az ultrahang!
24 hetesen voltunk 4d Ultrahangon, szépen mozgott, mindenét megmutatta!
Mi a 15. hetre jelentkeztunk be 4D-re. :)) 45 perces babamozi, kepekkel, dvd-vel:) 13.000 ft, de ha nem mutatja meg magat, utana kapunk egy ingyen alkalmat:)) ket napja voltunk a 12 hetes ultrahangon, tokeletes mindene, de a nemet nem mondtak meg, bar szerintem latta a szonografus:)
Mindegy, hogy kisfiu lesz e vagy kislany, elso baba es annyira kiancsiak vagyunk:))
Kesobb is elmegyunk majd meg egy 4D-re:))
13 hetes kismami
Én most 31 hetes vagyok. 4x vagy 5x voltam eddig UH-n,de még most se tudjuk a baba nemét. Volt hogy lányt mondták és volt hogy fiút.
Valakinek már 12 hetesen megmondják szinte biztosra,valaki meg csak szüléskor tudja meg.
Ez nem is a baba korától függ,inkább attól,hogy mennyire szégyenlős és hogy helyezkedik.
Én is gondolkodtam,hogy elmegyek magán UH-ra hogy kiderüljön a baba neme,de aztán mégse mentem,inkább abból a pénzből is majd a babának veszek majd valamit. :)
Pedig én is nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz. Két fiú után örülnénk nagyon egy kislánynak.
13 hetes kismami vagyok, elobb irtam :)
Szerintem a 23-24. heten menj :))) akkor mar nagyon edesek es megmutatja magat. Igyal multis cappyt. Nekem most azt mondta a dokim, hogy mindenkinek bejott :)) edes nagyon es mocorognak tole a babak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!