Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira érdekel a neme?

Annyira érdekel a neme?

Figyelt kérdés
Már voltunk 20 hetesen 4D uh-n de nem lehetett látni semmit, mert nagyon szorította össze a combocskáit. Megint szeretnék menni uh-ra, de félek, hogy csak a pénzt költöm és megint nem mutatna semmit. De annyira szeretném már tudni, hogy a 2 éves kisfiam mellé kisöcsi vagy kislány érkezne. Szerintetek mikor érdemes mennem uh-ra, hány hetesen?
2012. jún. 22. 08:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, nekem is 2D-en nézték!
2012. jún. 22. 09:25
 12/25 A kérdező kommentje:
Igen, a várakozás a legrosszabb az egészben. A kisfiam mellé jó lenne egy kislány, de ha kisfiú lesz, az sem probléma. Bármi lesz nagyon várjuk, csak jó lenne már tudni. :)
2012. jún. 22. 09:26
 13/25 anonim ***** válasza:

Nekem telefonon a bejelentkezéskor mondta az orvos, egyek a vizsgálat előtt csokit, sütit, hogy a baba mozogjon, élmény legyen az ultrahang!

24 hetesen voltunk 4d Ultrahangon, szépen mozgott, mindenét megmutatta!

2012. jún. 22. 09:34
 14/25 anonim ***** válasza:

Mi a 15. hetre jelentkeztunk be 4D-re. :)) 45 perces babamozi, kepekkel, dvd-vel:) 13.000 ft, de ha nem mutatja meg magat, utana kapunk egy ingyen alkalmat:)) ket napja voltunk a 12 hetes ultrahangon, tokeletes mindene, de a nemet nem mondtak meg, bar szerintem latta a szonografus:)

Mindegy, hogy kisfiu lesz e vagy kislany, elso baba es annyira kiancsiak vagyunk:))

Kesobb is elmegyunk majd meg egy 4D-re:))

13 hetes kismami

2012. jún. 22. 09:40
 15/25 anonim ***** válasza:

Én most 31 hetes vagyok. 4x vagy 5x voltam eddig UH-n,de még most se tudjuk a baba nemét. Volt hogy lányt mondták és volt hogy fiút.

Valakinek már 12 hetesen megmondják szinte biztosra,valaki meg csak szüléskor tudja meg.

Ez nem is a baba korától függ,inkább attól,hogy mennyire szégyenlős és hogy helyezkedik.

Én is gondolkodtam,hogy elmegyek magán UH-ra hogy kiderüljön a baba neme,de aztán mégse mentem,inkább abból a pénzből is majd a babának veszek majd valamit. :)

Pedig én is nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz. Két fiú után örülnénk nagyon egy kislánynak.

2012. jún. 22. 09:46
 16/25 A kérdező kommentje:
Van egy 25%-os akciós kuponom a 4d Dori uh-ra. Már csak akkor az időpontot kell kitalálnom, melyik héten menjünk. :) Úgy szeretném ha megmutizná magát!!!!!!!!!!
2012. jún. 22. 09:48
 17/25 anonim ***** válasza:

13 hetes kismami vagyok, elobb irtam :)

Szerintem a 23-24. heten menj :))) akkor mar nagyon edesek es megmutatja magat. Igyal multis cappyt. Nekem most azt mondta a dokim, hogy mindenkinek bejott :)) edes nagyon es mocorognak tole a babak:)

2012. jún. 22. 09:51
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy nem csak én vagyok ennyire kíváncsi. :D
2012. jún. 22. 09:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Gondolhatod én is mit érzek: 2 fiam van, a 15. héten fiút mondtak most is, majd a 19. héten inkább lányt, de egyiket sem tudták biztosra mondani. Én várok a 4d-vel a 25. hétig. Már sokat úgysem tehetek, akkor talán majd megmutatja magát. :)
2012. jún. 22. 09:56
 20/25 anonim ***** válasza:

ma 09:56 vagyok

Én ezt vettem meg! [link]

2012. jún. 22. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!