Bébybogyóó kérdése:
24 hetes terhes vagyok! Létezik, hogy már most be van vizesedve a lábfejem?
Figyelt kérdés
Ha igen tudtok valami tippet rá? mert már nem tudok mit felvenni! :(2012. jún. 21. 11:37
1/4 anonim válasza:
azért egy vérnyomást és egy vizeletet nézess védőnővel, hogy kizárjátok a toxémiát, de amúgy én is így kezdtem, 25-29 ig vizesedés, aztán elmúlt majd most 34-től megint előjött.
Nekem egy picit segített, hogy heti egy zöldség-gyümölcs napot tartottam, akkor másnapra enyhült, na meg persze a felpolcolás és vízivás (és semmi üdítő, se tea, se kávé stb) ezerrel. de nagy változásra ne számíts, viszont az ember már a kicsinek is örül :)
vízhajtót nem lehet szedni/inni!
36 hkm
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Most mértem a vérnyomásom. 114/60 ......de elég kellemetlen ráállni...olyan mintha ki akarna durranni :(
2012. jún. 21. 11:58
3/4 anonim válasza:
papucs:)pén 26 hetesen kezdtem vizesedni,ezt tartom is:)tényleg kellemetlen,de meg lehet szokni.alma napot ajánlják,h az vízhajtó hatású.legalábbis az én védőnöm:)a felpockolás viszont jó:)kitartást:)
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok
nekem is olyan érzés, mintha az egész lábfejem egy nagy búvártalp lenne
:)
épp ma vetetek a férjemmel egy flipfloppot (és egy mérettel nagyobbat, mint amit amúgy hordok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!