Kismamák! Nektek is volt/van ilyen érzés a pocitokban? Nagyon megijedtem, mi lehet ez?
Tegnap tapasztaltam először, bár nem voltam benne biztos mert közben mást csináltam, aztán amikor felálltam egy székből, most meg csak spontán jött egy olyan érzés mintha valami elszakadt volna a hasamban. Teljesen olyan érzés. Mintha egy ér vagy egy nagyobb szövet elszakadna. Kérlek nyugtassatok meg hogy ez normális, nagyon megijedtem. Köszönöm!
32 hkm
Ez engem is érdekelne,ilyet már többször éreztem.. Mintha leszakadna valami a pocakomról belül.. De csak az érzés. És általában akkor van,ha felállok,vagy az ágyból kelek ki..
26 hkm
nő a méh, nő a baba, a méhet tartó szalagok nyúlnak, és egy egy mozdulatra bele nyillalhatnak. Tényleg pont olyan mint ha szakadna valami belülről, de ártalmatlan, csak a méhtartó szalagok erőpróbája ez.
32hkm
Első válaszoló nekem olyan van!! fura hangokat ad ki egymás után többször a multkor mutattam a páromnak is.meg is ijedt tőle. mert Te tudod mi ez?
kedves kérdező a Te kérdésedre sajna nem tudom a választ!
Nekem ilyen pillanatnyi belenyilalló érzés miután felkelek a bal oldalon szokott lenni az oldalamnál. A hasamban viszont nekem is volt furcsa érzésem sőt ijesztő. Az amniocentézisem után éreztem két alkalommal jóval a köldököm felett egy olyan érzést, mint mikor középről leöntik a hasam vízzel és az két oldalra lefolyik, csak éppen ezt belül éreztem, de nem fáj csak furcsa.. valaki hasonló?
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!