Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Nektek is volt/van...

Kismamák! Nektek is volt/van ilyen érzés a pocitokban? Nagyon megijedtem, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Tegnap tapasztaltam először, bár nem voltam benne biztos mert közben mást csináltam, aztán amikor felálltam egy székből, most meg csak spontán jött egy olyan érzés mintha valami elszakadt volna a hasamban. Teljesen olyan érzés. Mintha egy ér vagy egy nagyobb szövet elszakadna. Kérlek nyugtassatok meg hogy ez normális, nagyon megijedtem. Köszönöm!

32 hkm

2012. jún. 20. 17:49
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és azt elfelejtettem írni hogy mindig ugyanott érzem.
2012. jún. 20. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
ilyen fura hangja van, mintha kattanna/pattanna vmi? mint mikor a tüz pattan 1-ett? vagy érezted?
2012. jún. 20. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is érdekelne,ilyet már többször éreztem.. Mintha leszakadna valami a pocakomról belül.. De csak az érzés. És általában akkor van,ha felállok,vagy az ágyból kelek ki..

26 hkm

2012. jún. 20. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
ú én ezt már a 16. héttől érzem! Főleg ha hirtelen mozdulok. Az előző terhességemnél is ez volt, olyan tényleg, mintha elszakadna bennem valami.
2012. jún. 20. 17:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Első: egyáltalán nincs hangja, csak egy érzés. És olyan ijesztő, tényleg olyan mintha elszakadna ott bent valami. :( De ezek szerint normális mert más is érzett már így. Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam. De majd rákérdezek a dokimnál ha nem felejtem el. Csak 3 hét múlva megyek. :(
2012. jún. 20. 18:03
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
nemtudom
2012. jún. 20. 18:12
 7/10 LadyLoss ***** válasza:

nő a méh, nő a baba, a méhet tartó szalagok nyúlnak, és egy egy mozdulatra bele nyillalhatnak. Tényleg pont olyan mint ha szakadna valami belülről, de ártalmatlan, csak a méhtartó szalagok erőpróbája ez.

32hkm

2012. jún. 20. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Első válaszoló nekem olyan van!! fura hangokat ad ki egymás után többször a multkor mutattam a páromnak is.meg is ijedt tőle. mert Te tudod mi ez?

kedves kérdező a Te kérdésedre sajna nem tudom a választ!

2012. jún. 20. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen pillanatnyi belenyilalló érzés miután felkelek a bal oldalon szokott lenni az oldalamnál. A hasamban viszont nekem is volt furcsa érzésem sőt ijesztő. Az amniocentézisem után éreztem két alkalommal jóval a köldököm felett egy olyan érzést, mint mikor középről leöntik a hasam vízzel és az két oldalra lefolyik, csak éppen ezt belül éreztem, de nem fáj csak furcsa.. valaki hasonló?

20 hkm

2012. jún. 20. 19:49
 10/10 anonim ***** válasza:
elsö vagyok. a doki szerint ropognak a kis csontjai, viszont ettök nem kell megijedni mert teljesen normális :)
2012. jún. 20. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!