Koraterhességnél normális hogy mindig fájdogál a hasam?
Figyelt kérdés
holnap leszek 5hetes terhes, gyakorlatilag 2-3 hete minden nap fájdogál a hasam alja, ez az a bizonyos meg fog jönni érzés,de nem emlékszem hogy az első babámnál ilyen nemkomfortos lett volna folyamatosan. Vagy csak tágul a méh, zajlanak bent az események és majd alább hagy? Nem görcsölök és nem folyton kellemetlen de azért nem lehet nem eltekinteni tőle. Vannak ilyen tapasztalataitok? köszi!2012. jún. 19. 18:16
1/3 anonim válasza:
Igen, normális. Nekem is ilyen volt, néha már egészen idegesítő volt. Nekem első baba, de több doki is megnyugtatott, hogy csak a szalagok nyúlnak, meg a méh izmai.
Ne aggódj! Akkor van baj, ha erős görcseid mellé vérzés is párosul. De erre inkább ne is gondolj!
Gratulálok és szép babavárást!
2/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem teljesen normális, amíg nem válik erős görcsöléssé. Nekem is hetekig fájt, most 13 hetes vagyok, a babócával minden rendben, és már nem fáj állandóan, inkább néha-néha belenyilall a méhszalagok nyúlása miatt.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat, ez nem görcs, megnyugodtam!!!
2012. jún. 20. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!