Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire normális, hogy már...

Mennyire normális, hogy már hetek óta "folydogál" az orrom? Mitől lehet?

Figyelt kérdés

13 hetes vagyok és már vagy 1 hónapja néha folyik, néha bedugul,de nem mondanám náthának mert nem erősödött, nem köhögök, tüsszögök.Néha picit mintha fájna a torkom, de az sem vészes, be sem veszek semmit és elmúlik.

Mitől lehet?

2.terhességem, de annyira más mint az 1., sokkal többet vagyok rosszul és sokkal inkább fáradt vagyok.

Amúgy nem tudok allergiáról(legalábbis eddig nem volt),de azt már megfigyeltem, hogy erős illatok is kiváltanak orrfolyást.

2012. jún. 17. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez terhességi tünet. Megduzzad a nyálkahártya, így könnyebben van irritáció.

Megszülsz, és vége. :o)

Alváshoz az Unguentum Nasale orrkenőcs nekem sokat segített.

2012. jún. 17. 14:38
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi:)

már kezdtem megijedni, hogy van valami bajom:)

amúgy aludni simán tudok, meg nem zavar a mindennapokban, csak néha úgy "megered" és akkor jó ha van nálam zsepi, de alig jön valami,épp elég csak megtörölnöm az orrom.Szóval tényleg nem mondható náthának.

2012. jún. 17. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!