Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet gyulladásom?...

Mitől lehet gyulladásom? Teljesen megijedtem.

Figyelt kérdés

Voltam dokinál, 30 hetes kismama vagyok, és közölte hogy van egy kis gyulladásom és adott kúpot. Annyira váratlanul ért,hogy meg sem tudtam szólalni,hogy vajon mitől lehet.

Nektek volt valami ilyesmi problémátok??

2012. jún. 17. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
milyen kúpot kaptál? gombás vagy bakteriális fertőzésed van?
2012. jún. 17. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez terhes tünet. Nekem 6 vagy 7 alkalommal volt a terhességem alatt. Szinte végig kúpoztam a terhességem. Ne ijedj meg. Mázlista vagy, hogy csak most jött ki.

A dokid meg úgyis mondaná, ha nagyobb lenne a baj.

2012. jún. 17. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Orvos által felírt, és úgy kikevert kúp, de a kiskönyvbe úgy írta pyassan kúp. És ezt ha jól olvastam bakteriális fertőzésre adják.

De gondolom nem lehet olyan ritka, mert előre ki volt nyomtatva egy köteg ilyen recept és ott volt az asztalán.

2012. jún. 17. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen kevert kúpot írt fel, mikor gombás fertőzésem volt. Nem tudom ugyanaz e, de nevet nem mondott, mikor kérdeztem, csak annyit, hogy recept nélkül is ki lehet váltani, ha lefénymásolom a receptet, akkor később is kérhetek a gyógyszertárban (kértem, hogy írjon fel mégegyet, ha az előző elfogyna)

Nekem 3 kúp elég volt, azóta vésztartaléknak tartok itthon, ha újra előjönne valami.

2012. jún. 17. 23:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Semmi tünetem nem volt, egy kis folyás, de semmi kellemetlenség. Tegnap már egy kúp után éreztem,hogy még annyi folyásom sincs, mint amennyi volt. A dobozban 8 db van, ha jól emlékszem, nekem azt mondta használjam el mindet!!
2012. jún. 18. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!