Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38. hetes kismama vagyok de...

38. hetes kismama vagyok de még nem éreztem öszehuzodást? Miyen érzés az?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
feszülő
2012. jún. 17. 16:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Befeszül a hasad és megkeményedik és elég kellemetlen érzés, és egyre erősödik. Érdekes, hogy még nem érezted, én már a 20 valahányadik héttől érzem.

33hkm

2012. jún. 17. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Olyan mintha a hasad egy nagy ököl lenne és jól ökölbe szorítanád a kezed, lassan, de piszok erősen. Aztán ugyanolyan lassan vissza is engednéd. Bizonyos értelemben hasonlatos a menstruációs görcsökhöz.
2012. jún. 17. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj hogy ide teszem fel a kérdést!én is 38.hétben vagyok, de én sem éreztem ilyet.-én arra lennék kíváncsi milyen a haskeményedés, az feltűnik, mikor keményedik a hasam?éreznem kéne valamit? mert volt már hogy kemény volt a pocim, de nem éreztem meg, csak megfogtam és abból vettem észre.
2012. jún. 17. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Én még csak "kisterhes" vagyok (17) hét, de nekem már keményedett be a hasam, és én nem csak abból vettem észre, hogy megtapogattam, hanem határozottan nehéznek éreztem a méhem, olyan volt, mintha ki akarna szakadni a helyéről. AZtán ittam egy multivitaminos pezsgőtablettát, amiben van vas, meg magnézium, és attól elmúlt. De hogy az összehúzódás milyen lehet, na arról fogalmam sincs! :)
2012. jún. 17. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
kegyetlen :P
2012. jún. 17. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ha még nem érzed az összehúzódásokat, majd jön az!

Nekem ez most a 3. terhességem.

Esténként, amikor háton fekve tévézem, akkor szoktam főleg megfigyelni, hogy mintha összekucorodna a baba és totálisan megkeményedik.

Ez eltart kb.: fél-1 percig, aztán visszalazul. Nem fáj, de van amikor elég kellemetlen, h a már fáj, akkor az már valaminek a kezdete is lehet:P

Amúgy most is érzem, ahogy itt ülök:)

de állva is szoktam érezni.

39hetes km.

2012. jún. 17. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
De érdekes! Nekem már a 13. (!) hét óta vannak keményedéseim.
2012. jún. 17. 20:53
 9/10 A kérdező kommentje:
kösszia a válaszokat pedig nem érzek semit,de párszor én is megfogtam a hasam és kemény volt de nem fájt.
2012. jún. 18. 07:42
 10/10 anonim ***** válasza:
en 5. hetben vagyok es mar kemenyedik a hasam....(tudom milyen, mar szultem egyszer, akkor is hamar kezdodott es vegig tartott)
2012. jún. 24. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!