Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom, hogy épp haskemé...

Honnan tudom, hogy épp haskeményedésem van? Milyen érzés?

Figyelt kérdés

Volt már hogy épp éreztem, de nem vagyok vékony és a hasamon elég sok a felesleg, nemigen érzem ha kivülröl megfogom,hogy épp kemény vagy sem a méhem,nyomkodni meg nem akarom.

Fájdalommentes a keményedés? Ha igen akkor hogy állapitsam meg?mikor nem egészséges már?

Köszi

2012. máj. 31. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány hetes terhes vagy?
2012. máj. 31. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Észre fogod venni, nehogy ezen aggódj! Amúgy olyan kemény a hasad mint a dob, úgy feszül, levegőt is alig kapsz, lehetetlen nem észrevenni. 35 hkm
2012. máj. 31. 17:34
 3/6 A kérdező kommentje:
25 hetes vagyok.
2012. máj. 31. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
olyan, mintha követ tennének az alhasadba, egyszer csak érzed a súlyt, hogy húzza lefelé. és ekkor ráteszed a kezed és olyan, mintha felfújták volna matracpumpával az alhasad (de nem puffadás, csak a keménységre modnom)
2012. máj. 31. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon befeszül.

Ilyenkor már simán érezhető; én 23 hetesen keményedtem néha. Tegnap este úgy bekeményedtem, hogy már majdnem kihívtuk az ügyeletet, mert levegőt alig kaptam.

37+6 hkm

2012. máj. 31. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Akkor még nem volt haskeményedésed. :o)

Biztos rájössz majd, ha lesz. Olyasmi, mintha egy vákuummal beszippantanák a hasad. Eleinte csak a has alja szokott keményedni, ahogy a terhesség a vége felé ér, már az egész méh bekeményedik, el is veszíti gömbölyű formáját, kirajzolódik a baba formája.

Egyébként ennyi idősen nem baj, ha vannak keményedéseid, ha túl sok van, az a baj, és ha görcs társul hozzá, akkor is orvoshoz kell menni, egyébként teljesen normális.

2012. máj. 31. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!