Honnan tudom, hogy épp haskeményedésem van? Milyen érzés?
Volt már hogy épp éreztem, de nem vagyok vékony és a hasamon elég sok a felesleg, nemigen érzem ha kivülröl megfogom,hogy épp kemény vagy sem a méhem,nyomkodni meg nem akarom.
Fájdalommentes a keményedés? Ha igen akkor hogy állapitsam meg?mikor nem egészséges már?
Köszi
Nagyon befeszül.
Ilyenkor már simán érezhető; én 23 hetesen keményedtem néha. Tegnap este úgy bekeményedtem, hogy már majdnem kihívtuk az ügyeletet, mert levegőt alig kaptam.
37+6 hkm
Első vagyok.
Akkor még nem volt haskeményedésed. :o)
Biztos rájössz majd, ha lesz. Olyasmi, mintha egy vákuummal beszippantanák a hasad. Eleinte csak a has alja szokott keményedni, ahogy a terhesség a vége felé ér, már az egész méh bekeményedik, el is veszíti gömbölyű formáját, kirajzolódik a baba formája.
Egyébként ennyi idősen nem baj, ha vannak keményedéseid, ha túl sok van, az a baj, és ha görcs társul hozzá, akkor is orvoshoz kell menni, egyébként teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!