Mi lehet ez a csípő érzés? 33 hetes kismama vagyok.
Figyelt kérdés
Nem azt akarom végül is hogy megmondjátok mi lehet ez,mert senki sem doki itt szerintem,hanem,akinek volt/van esetleg ugyanilyene az mire gondol mi lehet?
Az van,hogy a köldököm felett,ha pl. köhögök csípő érzést érzek egy csíkban.
ez mi lehet?
2012. máj. 14. 11:42
1/4 anonim válasza:
Sajnos nem tudom én sem, nekem fájni szokott ha úgy mozdulok! Anno a doki azt mondta ott zsírmirigy van!
32 hkm
2/4 anonim válasza:
Én alul érzem, a védőnőm azt mondta, feszül, nyúlik a kötőszövet és a bőr, többször kenem napközben is olíva olajjal, azóta elmúlt.
33 hetes kismama
3/4 A kérdező kommentje:
jaj nem kívül! belül a hasfalam csíp!!!
2012. máj. 14. 14:03
4/4 anonim válasza:
A bőrnek vannak mélyebb rétegei is, nemcsak a felszín. Előző vagyok, kérdezd meg a dokidat vagy a védőnődet. Nekem ez volt.
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!