Lehet baja a babának?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok. De ebben a hónapban(júniusban), bevettem pár xanaxot. Szeritetek baj lehet belőle? Járt már valaki így?2009. júl. 6. 12:52
1/10 anonim válasza:
az elég erős nyugtató. szerintem genetikára fog küldeni a doki.
3/10 A kérdező kommentje:
Júni 7-én volt az első napja
2009. júl. 6. 13:09
4/10 anonim válasza:
semmi baja sem lesz, júniusban még csak a beágyazódás történt meg
5/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen, most kicsit megnyugodtam, már kezdtem ideges lenni
2009. júl. 6. 13:30
6/10 anonim válasza:
korábban szólónak, a xanax nem feltétlenül erős nyugtató, létezik különböző mg-os belőle, akár bevehetett gyengébbet is. Egyébként is a beágyazódás időszakában még nincs káros hatása gyógyszernek, pláne nem ha eseti jelleggel alkalmazták.
7/10 anonim válasza:
ez azt jelenti, hogy 4 hetes vagy. tehát a "baba" csak 2 hetes. nem valószínű, hogy baja lett.
8/10 A kérdező kommentje:
én csak a 0,25-et vettem be 4 db-ot, de nem egyszerre, hanem napok elteltével, volt amelyiket még a beágyazódás előtt.
2009. júl. 6. 14:40
9/10 anonim válasza:
Csak nyugalom, semmi gáz.
Én még nem tudtam hogy kismama vagyok szorongáscsökkentőt és xanaxot is szedtem, SŐT akkor jártam fogorvoshoz, aminek az eredménye napi 2 szem Algoflex fájdalomcsillapító, amit nem is lehetne szedni.
Ennek ellenére a kicsi fiam makk egészséges!
Genetikára nem küldenek el pár szem xanax miatt. Vannak olyan gyógyszerek (a kolléganőm is szedett olyat az arcára), hogy kifejezetten vizsgálták, és kivárták a köv mensit, és csak utána kezdhette szedni a gyógyszert, hogy nehogy valami baj legyen.
10/10 A kérdező kommentje:
hát nem tudom ki volt az az állat aki mindenkit lepontozott.
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 6. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!