Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, hogy vagytok, hogy...

Kismamák, hogy vagytok, hogy telnek a napjaitok, mivel foglaljátok el magatokat? Mikorra várjátok a picit, és mi lesz a neve? A meleget hogy bírjátok? Meséljetek! (:

Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 11:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

28 hetes vagyok, szeptember elejére várjuk, kisfiúnk lesz és Márk Dominik lesz a neve! A meleget nagyon rosszul viselem, ma reggel takarítottam és olyan hányinger meg szívdobogás jött rám, hogy már megijedtem:( Pihenni sokat nem tudok, van egy örökmozgó 16 hónapos kiscsajszim, Vele telnek a napjaim. Délelőtt játék, házimunka, aztán délben alvás, ilyenkor én is pihenek, majd délután séta, vásárlás, játszótér, de ebben a melegben én nem bírok sokáig kint lenni...

Amúgy készülünk még egy gyors nyaralásra, illetve most beszerzek még egy-két dolgot ami kell a picurnak, aztán várjuk öcsikét:)

2012. jún. 20. 11:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

szia! köszi a kérdésed :) én ebben az időben nem igazán tudok semmit sem csinálni. ha az lefoglalásnak számít, hogy csinálom az itthoni teendőket, akkor mondhatom, hogy ezzel. egyébként baba dolgokat nézegetek a neten, hogy hol lenne olcsóbb, gyümölcsös sütiket csinálgatok és pihenek. örülök, hogy nem kell már dolgoznom, mert nagyon rosszul esne kocsi híján busszal járni ebben az időben. örülnék egy légkondinak, csak irtó drága és most erre nincs keretünk. áprilisban költöztünk egy kertes házikóba, nagyon élvezem a kis garzonunk után :) van málnám, eprem, zöldségeim, de a legjobb, hogy nyugalmam! az előző helyen a szomszédoktól már a falra másztam.. na de ennyit erről :) épp a 26. hetet taposom, a baba rengeteget motoszkál odabent és ha rá gondolok, vagy a párommal róla beszélünk, akkor mindig jelét adja, hogy igenis figyel :) nagyon jó érzés, hogy egy pici szív dobog az én nagy ketyegőm alatt és hogy mi hoztuk őt létre. imádom érezni, de még jobb lenne, ha már a karjaimban tarthatnám! különben Áron lesz a neve és szeptember közepére várjuk a kis kukacost.

most pedig csinálok egy hideg limonádét és ledőlök.

boldog babavárást Neked és kitartást a meleghez!

ölellek :)

2012. jún. 20. 12:00
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Szia :) Én 39 hetes vagyok, vasárnapra (24-ére) vagyok kiírva)...tehát még 4 nap...már nagyon várom a szülést, iszonyat nehezen viseljük a meleget, nem is nagyon megyünk sehová, inkább már csak az esti órákban. Internetezgetek, EB-t nézek, főzni már nincs kedvem, nagyon megel van a konyhában is sajnos :( Gergőnek fogják hívni a babánkat.
2012. jún. 20. 12:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 8 nap van a kiírásig, itthoni dolgokat csinálom, de az csak a napi felmosás és mosogatás...

Ma voltam dokinál, nst-n, múlt héten letudtam a kozmetikus, fodrász, manikűr, pedikűr köröket, babónak minden készen áll :)

Az előző hozzászólónak annyit írnék a klímáról, nekünk 52 m2 belvárosi lakásunk van, szellőztetni reménytelen éjjel, ugyanúgy jön be a meleg, ezért használtan vettünk 40ezerért egy mobil klímát, kivágattuk az ablakot 3ezerért, 2 óra alatt 2 fokot hűt a lakáson, különben sem mi, sem a baba nem érezné jól magát, amikor a lakásban (mint tavaly) 37 fok van, így 24-25 fokot tudjuk tartani. Semmivel nem hangosabb, mint a ventilátorunk, ami 0-24-ben menne klíma híján.

38 hetes kismama

2012. jún. 20. 12:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 20 hetes vagyok, a meleget elég jól bírom. Amikor délután hazahozom a lányom az oviból, 3-an belecsobbanunk

a medencébe a kertben és legalább 1 órát benne vagyunk. November 8-ra vagyok kiírva, kisfiunk lesz(épp ma erősítette meg a doki), és Lackó lesz az apja után. Amúgy délelőtt főzök, meg a szokásos házimunkákat elvégzem, délben mindig lefekszem egy picit, mert addigra elfáradok, meg álmos is vagyok. Szóval ennyi.

2012. jún. 20. 17:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
szia én is szept elejére vagyok kiírva (5.körül) elég elviselhetetlen ez a meleg, remélem ez a kis enyhülés jobb közérzetet hoz :-) kislányom fog születni, hát a név még talonba van, de már szűkült a lista egy top10-re :-)
2012. jún. 22. 09:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! November közepére vagyunk kiírva. A tegnapi uh szerint nyolcvan százalék, hogy Evelin. :) Egész nap ki se teszem a lábam, csak este egy kutyasétáltatás erejéig, de még neki sincs túl sok kedve szaglászni, szuperszonikus gyorsasággal elvégzi a dolgát és már megyünk is haza. Párom dolgozik, szóval én többnyire főzéssel, takarítással, mosással, netezéssel, sorozatokkal, könyvekkel töltöm a napjaim. Anyukám eltiltott a babaholmi vásárlástól babonából (grrr), de majd titokban úgy is veszek valami cuki-rucit!!! Babaszoba még csak papíron van meg, majd csak szeptembertől csináljuk.

Szép babavárást mindenkinek!

2012. jún. 22. 10:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Kismamák!

Én holnap leszek 21 hetes, november 4-re vagyok kiírva. Ezen a héten megjött a kedvem a mászkáláshoz, ugyanis végre mostmár igazi kismama picim van, és nem csak olyan, mint aki jól lakott. Büszkén sétálgatok a városban, hiába van 40 fok, élvezem, hogy kismami vagyok. Nézelődök a baba boltokban, vettem már pár rucit a picikének a vaterán. Hétfőn megyünk nyaralni, úgyhogy most azzal vagyok elfoglalva. Imádom ezt az állapotot.

Itthon vagyok táppénzen, úgyhogy igyekszem rendben tartani a lakást, megfőzni, gondoskodni a páromról.

Bár, telhetne gyorsabban az idő, mert már nagyon várjuk a mi kis Biankánkat! :))

Ja, és tegnap éreztem először isten igazából mocorogni. Hatalmasakat rúgott, és ütött. Csodálatos volt!!! :)))

Boldog babavárást!!!

2012. jún. 22. 11:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, mi 31 hetesek vagyunk mar, eddig minden a legagyobb rendben volt, most hogy ilyen nagy melegek vannak, dagad a labam:(, a lakasban 28 fok van, este alig birok elaludni, es ejszaka megebredek es tagra nyitom ar erkely ajtajat, s elvezem a friss levego bearamlast. Kislanyunk lesz, augusztus 24 re vagyok kiirva, Brigitta lesz a neve, mar varom hogy lassam, ne csak erezzem amikor tornaszik odabennt.

Kivanok minden kismamanak kitartast, es kellemes nyari napokat!

2012. jún. 22. 16:04
 20/20 anonim válasza:

Sziasztok!

Milyen jó olvasni, hogy mindenki milyen "közel" van úgymond a nagy naphoz. Én még csak 13 hetes kismama vagyok és dec.25re vagyok kiírva!A meleg a vérnyomásomnak se tesz jót. De minden percét megpróbálom élvezni, mert ennél csodálatosabb érzés nincs mikor közli az orvos, hogy egy új kis élet van a pocakodban. :) Mindig azt mondtam, hogy fiút szeretnék nem tudom miért fiú párti vagyok. De nem tudom miért csak lány van a fejembe és most meg csak azt szeretném, de végül is mindegy mi lesz, mert akkor is az én kisbabám lesz. Neveken eddig nem is igazán gondolkodtunk vagyis én csak kislányon: Regina tetszik nekem nagyon, de még egy név van a Luca az a kedves páromnak. Remélem mindenki jól van, és még jól bírjátok a meleget! :)

2012. jún. 22. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!