Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól érdemes terhességi...

Mikortól érdemes terhességi nadrágot, egyéb ruhákat venni?

Figyelt kérdés
Tudom h. elég bugyutya kérdés, de 12 hetes vagyok, és komolyan szinte egyik napról a másikra lett pocakom. Gondoltam puffadás, de reggel is meg van, néhány gatyám és kedvenc nyári szoknyáim kicsik és kényelmetlenek. Első baba, akkor itt az idő h. vegyek vmi ruhát? Nem ciki, vagy néznek ki majd a boltból, h. mit akar ez itt, ilyen kis pocakkal?

2012. jún. 19. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A te kényelmed a fontos, nem az hogy az eladó mit gondol a boltban. Amúgy meg pont lökött az eladó, ha nem örül egy lelkes vásárlónak. :)

Én 10 hetesen vettem meg az első terhesnadrágomat, mert a többi kényelmetlen volt, zavart, pedig akkor még nem volt pocim egyáltalán! S lám senki nem nézett rám hülyén. :)

2012. jún. 19. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Akkor, amikor szerinted már kényelmesebb, mint a sima :) Ennyire egyszerű :)
2012. jún. 19. 14:26
 3/11 anonim ***** válasza:
A bonprix honlapján a tematikus divatnál tök jó kismamacuccok vannak. :) Némelyik jobb, mint ami nem direkt "kismama ruha", és szerintem az áruk sem olyan borsos, mint az üzletekben. Onnan a neten is tudsz rendelni, és senki nem néz rád furán. :)
2012. jún. 19. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Én 9 hetesen vettem meg!

Vásárolj nyugodtan!

Egyébként még nem is muszáj kismama cuccokat venni, vastag gumis pamutderekú ruhákkal tele van minden bolt, az jó lesz sokáig!

2012. jún. 19. 14:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok kerek 13 hetes, és tegnap megvettem az első bandázsomat. :) Ezzel egy ideig még tudom hordani a nadrágjaimat, amikkel nem az a baj, hogy nem tudom begombolni, de iszonyúan szorítanak, főleg ha ülök. Illetve a Hádában vettem két használt bővebb fazonú felsőt, mert a saját, inkább feszülős felsőimben már nagyon furán néztem ki. :) Szintén hamar nő a pocakom, már ülve-állva-fekve-reggel-este ott a dudor. :D
2012. jún. 19. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Még egy gondolat: szerintem betárazok ilyen nyári pamut háremnadrágokból, felülmúlhatatlanul kényelmesek! :D 13 hkm
2012. jún. 19. 14:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Kit érdekel,hogy mit gondol az eladó? Én 16 hetesen éreztem úgy,hogy nem bírom tovább a régi gatyáimban és akkor vettem meg az első pocakosnacit. Legkevésbé az érdekelt,hogy nem tűnök terhesnek,nekem a kényelmem volt a legfontosabb. Téged se érdekeljen!

27 hkm

2012. jún. 19. 14:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is a 12. héten vettem elôször, kismama ruhát is árusító boltban, az Ázsia Centerben.

Aztán mentünk tovább és annyi üzletben találtunk vastag gumis derekú gatyót, most egyébként "divat" is, ami nem kifejezetten kismamagatyó, de ugyanannyira kényelmes!

A háremgatyót/török gatyót én is tiszta szívbôl ajánlom, ez sem kifejezetten kismama gatyó, azt vettem én magamnak itthonra és imádom ôket, iszonyú kényelmesek és laza a szabásuk. Sokáig fogom tudni ôket is használni.

15+5 hetes kismami

2012. jún. 19. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél már 8hetes körül hordtam egy terhesgatyót. Kaptam, mert az uncsim felesége már kinőtte. Ugyanis jóval kisebb a pocakmérete, mint az átlag tarhesnadrágoknak. Imádtam. Nagyon kevés olyan nem terhes nadrágom volt, amit hordani tudtam. Minden irritálta a hasam. Még a gumis derekúak is. Az olyan terhesgatyókat tudtam hordani, aminek vagy magasra ért a dereka, vagy visszahajtott volt a betétje és nem volt benne gumi.

Én egyébként a c&a-ban vettem akciósan 2000ért nagyon szupikat.

Pár napja derült ki, h újra terhes lettem. Még csak 4hetes vagyok, de esküszöm elgondolkodtam rajta, h pocakbetétes nadrág kellene, mert üléskor rettentően zavar a nadrágjaim dereka, mintha vágná a hasam. Csak ebben a hőségben most nem éppen aktuálisak. :-) Így ezért még elvagyok a gumis derekúakkal egy darabig.

És igen, egy valamire való eladó még azt is rádtukmálja, amire semmi szükség, nemhogy kinézne a boltból téged!

2012. jún. 19. 15:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél kb. 20 hetesen vettem kismama ruhákat, addig tudtam hordani a régieket. Most már én is elővettem a kismama rucikat 12 hetesen, akkorára nőtt a hasam. Boltból nem néznek ki, ott annak örülnek, ha valaki költi pénzét, nemde? Egyébként nem jó érzés leszorított hassal lenni, nem is egészséges, úgyhogy irány a bevásárlás!
2012. jún. 19. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!