Mikortól érdemes terhességi nadrágot, egyéb ruhákat venni?
A te kényelmed a fontos, nem az hogy az eladó mit gondol a boltban. Amúgy meg pont lökött az eladó, ha nem örül egy lelkes vásárlónak. :)
Én 10 hetesen vettem meg az első terhesnadrágomat, mert a többi kényelmetlen volt, zavart, pedig akkor még nem volt pocim egyáltalán! S lám senki nem nézett rám hülyén. :)
Én 9 hetesen vettem meg!
Vásárolj nyugodtan!
Egyébként még nem is muszáj kismama cuccokat venni, vastag gumis pamutderekú ruhákkal tele van minden bolt, az jó lesz sokáig!
Kit érdekel,hogy mit gondol az eladó? Én 16 hetesen éreztem úgy,hogy nem bírom tovább a régi gatyáimban és akkor vettem meg az első pocakosnacit. Legkevésbé az érdekelt,hogy nem tűnök terhesnek,nekem a kényelmem volt a legfontosabb. Téged se érdekeljen!
27 hkm
Én is a 12. héten vettem elôször, kismama ruhát is árusító boltban, az Ázsia Centerben.
Aztán mentünk tovább és annyi üzletben találtunk vastag gumis derekú gatyót, most egyébként "divat" is, ami nem kifejezetten kismamagatyó, de ugyanannyira kényelmes!
A háremgatyót/török gatyót én is tiszta szívbôl ajánlom, ez sem kifejezetten kismama gatyó, azt vettem én magamnak itthonra és imádom ôket, iszonyú kényelmesek és laza a szabásuk. Sokáig fogom tudni ôket is használni.
15+5 hetes kismami
Az első terhességemnél már 8hetes körül hordtam egy terhesgatyót. Kaptam, mert az uncsim felesége már kinőtte. Ugyanis jóval kisebb a pocakmérete, mint az átlag tarhesnadrágoknak. Imádtam. Nagyon kevés olyan nem terhes nadrágom volt, amit hordani tudtam. Minden irritálta a hasam. Még a gumis derekúak is. Az olyan terhesgatyókat tudtam hordani, aminek vagy magasra ért a dereka, vagy visszahajtott volt a betétje és nem volt benne gumi.
Én egyébként a c&a-ban vettem akciósan 2000ért nagyon szupikat.
Pár napja derült ki, h újra terhes lettem. Még csak 4hetes vagyok, de esküszöm elgondolkodtam rajta, h pocakbetétes nadrág kellene, mert üléskor rettentően zavar a nadrágjaim dereka, mintha vágná a hasam. Csak ebben a hőségben most nem éppen aktuálisak. :-) Így ezért még elvagyok a gumis derekúakkal egy darabig.
És igen, egy valamire való eladó még azt is rádtukmálja, amire semmi szükség, nemhogy kinézne a boltból téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!