Friss tapasztalatokat írnátok a SOTE 2-ről, mit érdemes bevinni, mit adnak? Most pakolom össze a kórházi pakkomat. Egyéb tapasztalatok?
Szia. Múlt héten szültem ott. A cd-t nem tudom, de a babának vigyél pelust, popsitörlőt, textilpelenkát (4-5db). Ruhát kap csak majd hazahozós kell, de az apa is beviheti majd, alkohol+gézlap+hintőpor a köldökápoláshoz van, nekünk volt popsikrém is (Sudocrame)!
Magadnak hálóing minimum 2 db, és ugye amiben szülsz, tisztálkodási szerek (tusfürdő, fogrkém, wcpapír...amit egy nyaralásra is vinnél), betét (nekem a Tena extra nagyon jó volt) és a Tena hálós bugyi is bevált de jók a nagyobb méretű bugyik is. 2 papucs, egyik a fürdéshez. Evőeszköz, esetleg tányér. Köntös, 2 törölköző és egy kicsi kéztörlésnek. Azt hiszem hírtelen ennyi.
Én nagyon meg voltam elégedve mindennel, nagyon kedvesek voltak a nővérek és a csecsemősök is.
Könnyű szülést kívánok!
1 hetes kislány anyukája :D
2. vagyok! Örülök ha segíthettem, én egy csomaggal vittem (2db), az egyiket kiöblíted, másnapra megszárad. Volt fogadott dokim, szülésznőm nem.
Ha van kérdésed írj nyugodtan!
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!