Ti elmennétek még ekkora pocakkal wellnessezni? Ha nem,
miért nem?
11/20 A kérdező kommentje:
Dokim azt mondta egészségügyileg semmi akadálya hogy menjek. Arra lennék kíváncsi, hogy lehet e még élvezni ekkora pocakkal a medencézést, meg úgy az egészet. Nekem is az lenne a legfontosabb hogy többet legyünk a párommal kettesben(hármasban). Meg nem e lenne ciki ekkora pocival bikiniben? szauna eszembe se jutott, masszázs jól jönne
De, ciki ekkora pocakkal bikiniben. Szerintem. Nyugodtan lepontozhattok. Én nem mennék.
2012. jún. 19. 12:17
2012. jún. 19. 12:18
Miért lenne ciki? Ha nem is megy rá más:-) szerintem ne törődj a többi vendéggel, ha a doki engedi, csak vigyázz ott magad és engedd el kicsit magad a szülés előtt. Én nem medencéznék mondjuk csak combközépig, a masszázst meg pláne nem, mert ha képzetlen a masszőr, beindíthatja a szülést, de miért ne pihenhetnél teljes ellátással a férjeddel még egyet?
2012. jún. 19. 12:24
MOndjuk értelme nincs sok sajnos. Szauna kizárva, 35 fokos vízben ücsörgés kizárva, pezsgőfürdő kizárva, úszás kizárva (legalábbis nem sokan bírják már ilyenkor), masszázs beindíthatja a szülést tehát kizárva.....sétálni, fagyizni itthon is lehet, ennél sokkal több nem marad :) Max picit besétálsz a vízbe és ennyi.
2012. jún. 19. 12:27
Nem mennék. 35 fok van, ilyenkor már nehezen mozog az ember, könnyen fárad, a wellnes-ben meg már nem sok lehetőséged van, amit kihasználhatsz (korábban írták).
A bikini terhesen nem ciki. 25 hetesen voltam nyaralni és felvettem a bikinit, ha nem voltam vízben egy kendőt tekertem magam köré.
Szerintem hűvös szoba,olvasás, alkoholmentes mojito, tv-zés, este fagyizás, vacsora a pároddal.
2012. jún. 19. 13:34
en elmennek. Vegulis sok ideig ez talan az utolso lehetoseg,hogy kettesben legyetek,a baba szuletese utan sokaig nem lesz ilyenekre lehetosegetek/energiatok. Mi is nemreg voltunk,bar nalam a wellness kimerult abban,hogy furodtem es ketszer kaptam masszazst is. Nagyon jol esett,semmi bajom nem lett a furdestol sem.. Az meg,hogy ciki ekkora hassal,abszolut badarsag. En buszken teszem ki a pocakom,mert egy kis eletet hordok a szivem alatt es igenis nem akarom,sot nem is tudom eltakarni,ahogy Te sem. Erezzetek jol magatokat!
36 hkm
2012. jún. 19. 14:16
Ha a dokid nem ellenzi menj csak nyugodtan. Bikini abszolút nem ciki, nincs rajtad felesleg, csak nagy a pocakod, azt meg nem kell szégyellni. Azért a kiskönyved mindenképp vidd magaddal, és tudjátok, hogy hol a kórház! Jó kikapcsolódást! :)
2012. jún. 19. 17:11
Ki az a szernecsétlen majom aki 15. választ egészen 0-ig szavazta le? Te gyökér, tán terhesen szaunázol, vagy ülcs a 35 fokos vízben? Komolyan nem értem a nőket........leírtam hogy nincs szerintem értelme mert ami a lényeg, amiért a wellnessbe kifizet egy valag pénzt, azt úgysem tudja kiélvezni mert veszélyes, valaki meg nyomkodja sárga földig a piros kezet? Lepontozókám, te veszélyeztetnéd a magzatodat a szaunáért talán? Tényleg nincs rád más szó, csak az hogy GYÖKÉR.
2012. jún. 19. 18:11
Én ekkora pocival biztos nem mennék sehova, nehogy bármi történjen. De a Te dolgod- attól Te még elmehetsz.
További jó pocakosodást és könnyű szülést neked!!
2012. jún. 20. 20:21
Kapcsolódó kérdések: