3 hetes terhességet hogy lehet megszakítani?
Jézusom. A helyedben a babát természetesen megtartanám de az ilyen pasit páros lábbal rúgnám ki, de úgy hogy a lába nem érné a földet! Gusztustalan amiket mondott! Mi az hogy 1 éves korától tudná elfogadni??? Szerintem ő ilyen hozzáállással még nem érett egy gyerekre. Jól gondold meg hogy mit hogyan csinálsz. Elvetetni egy kis életet egy ekkora bunkó miatt....
Bocsi, tudom hogy nem kértél véleményt de ezt muszáj volt leírnom. Minden jót kívánok neked és remélem hogy sikerül a legjobban döntened!
32 hkm
Szia!
Szerintem
1. Ne vetesd el semmiképpen a kisbabátokat, mert azt, hogy szeretnétek e őt, már rég eldöntöttétek, amikor lefeküdtetek védekezés nélkül.
2. Sok férfi (köztük valószínűleg a tiéd is) a sok hülye filmből, tehetetlen anyukákból és neveletlen gyerekekből indul ki, mikor azt mondja, hogy egy baba gond és kolonc csupán.
3. Szerintem csak megijedt a felelősségtől és nem biztos benne, hogy jó apa lesz, mert még nem érzi magát felkészültnek rá, de hidd el, ha bíztatod, hogy jó apa lesz és a kisbaba nem közöttetek áll, hanem a szerelmetek gyümölcse stb., akkor másképp fogja látni a dolgokat, addig meg tarts ki!! Amúgy még az is lehet, hogy szüléskor ő lesz a legboldogabb apa a világon! :)
oh istenem... tudod most lett pozitív a tesztem nekem is, és a férjem most a világ legboldogabb embere....
Valószínű, hogy bepánikolt. Remélem.
Én addíg adnék esélyt a kapcsolatnak, míg mondjuk meghallja a szívverését a picinek, vagy meglátja a 4D uh-n. Ha továbbra is hasonlóan áll a dolgokhoz, akkor nincs mit keressek mellette.
De ha neked fontosabb egy ilyen kapcsolat, ahol először szeretne gyereket, amikor meg sikerül visszavonulót fúj...ez nem így megy, nem viheted vissza mert mégsem kell.
Ha egy férfi miatt elveteted - én azt gondolom soha nem bocsájtod meg magadank.
Üljetek le és beszéljétek át!!! Innen induljon. Dönts okosan.
Szerintem legalábbis.
Azt még azért hozzzátenném,hogy 1éves kor alatt kevesebbett sírnak, mint fölötte...a hisztis dac korszak utána van.
Utolsó voltam egy 3éves kiscsaj anyukája és egy friss pozitesztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!