Kismamák! Ti mivel töltitek az utolsó pár hetet? 33hkm
Kerti munka van bőven, emellett várom a festőt. Amíg ki nem festi a szobát, addig nem tudom rendezgetni a kicsi ágyát. A ruháit már kimost, kivasaltam, a saját pakkomat kell még rendesen összerendezni, az utolsó holmikat beszerezni.
Te hogy állsz ezekkel?
33hkm
Rohangálok a 16 hónapos lányom után:D
+ főzök, mosok, takarítok, bár annyi segítségem van, hogy kéthetente jön egy lány és kisuvickolja nekem a teljes lakást rendesen (csempét, bútorokat), nekem csak a "napi" takarítás marad. Ezen kívül beszerzem még ami kell, mert bár a lányom után minden megvan, de mivel most kisfiút várunk így azért van egy-két dolog amit be kell szerezni, illetve fiúsítani kell!
És Te kedves kérdező?
Szia, én múlt időben tudok válaszolni csak, remélem nem baj :-)
Mi a 35. hétre végeztünk a szoba felújítással, akkor kezdtem kimosni a kisfiam ruháit.
A 37. héten úgy szóltak rám, hogy rakjam már össze a kórházi csomagot, én meg úgy gondoltam még ráérek, de aztán nagynehezen rászántam magam azon a héten hétfőn, csütörtök este megszületett 37+5-re a kisbabám :) Ennek tegnap volt 1 hónapja :)
Te mikorra vagy kiírva?
További boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!