Soknak számít, ha 8,5 kg-ot híztam eddig, és 22 hetes terhes vagyok?
Szia!
Kicsit sok, de ha mostantól megpróbálsz nemet mondani a kívánósságnak, akkor még van esély! :) Amúgy meg már csak kevesebb, mint ugyanennyi idő van hátra, ha még fel szalad öt kiló az se nagy bűn. Ha szeretnéd tartani a súlyod, akkor azt ajánlom, hogy vacsorára egyél almát, mert az nem hízlal (én ma megettem hármat is és már nem fogok mást enni). A főtt étel tartlamazzon sok zöldséget, lehetőleg pároltan, mert így megőrzik vitamintartalmukat. "Fogyasztószer" lehet még az uborka, ha meg tudod enni nyersen. Ha rád jön a kívánósság rágj el egy fél kígyóuborkát, hidd el nem leszel éhes, sőt, még egészségedre is válik. Vigyázz a szőlővel, én azt csak délután kettőig eszem, mert rengeteg cukor van benne, és bár nem kelt bűntudatot, ha azt vacsizol, de sajna a kilók feljönnek.
Remélem tudtam segíteni! Szép babavárást!
Sok. Szegény bnőm is így járt, a 29hétre +12kilónál tartott.
Én a 24ik héten tartok, és -4 kilóval kevesebb vagyok mint a terhesség elején. Mindenki és minden terhesség más, de oda kell nagyon figyelni, persze éhezni sem kell!
24+2hkm
eléggé sok.
figyelj oda, mert még csak félidős vagy.
nem kell kettő helyett enned...
próbálj odafigyelni mit eszel és mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!