Terhes vagyok!?
Az orvos biztos jobban tudja, mint mi itt.
Igen, ezek szerint terhes vagy.
Egyetem..egyetem.. CSak akkor lehet terhes az ember ha nem jár iskolába? Nektek kell tudni, hogy mikor álltok készen a gyerekre. Ha még nem akkor ... tudod mit kell tenned.
De ha meg igen akkor sok sikert.
Szerintem a kérdés az, akart lenni, hogy
"Nem lenne felelőtlenség megtartani?!"
Nem ismerjük a körülményeiteket, ráadásul nektek kell együtt élni a döntéssel, ezért mi nem mondhatjuk meg nektek hogyan döntsetek.
Ha megfelelő körülményeket tudtok biztosítani a gyermeknek, akkor szerintem nem lenne felelőtlenség. De ezt csak ti tudjátok eldönteni.
Vannak olyan ismerőseim, akiknek 19-20 évesen, főiskola, egyetem mellett már született gyerekük, és gondos szülőként nevelik.
Nem csak akkor lehet valakinek gyereke, ha már végzett mindennel és van vagy 50 éves.
Ezt tudni kell. Kérdezd meg magadtól és a párodtól.
Készen állunk egy gyerekre? Feltudjuk nevelni?
Igen: Gratulálok, kimama vagy.
Nem: Sajnálom, de ezek szerint jobb lesz igy, mindenkinek.
Hú, mit fogsz itt kapni a sok jóerkölcsűtől...
Amúgy ha az anyagiak lehetővé teszik, szülők támogatnak, barátod is úgy gondolja, tudsz halasztani az egyetemen, utána folytathatod.
Ha te nem érzed úgy, hogy tönkretennéd az életed, semmiképp ne vetesd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!