Terhes vagyok!?
Ha anyagilag rendben vagytok, nem felelőtlenség.
Innentől csak rajtatok múlik hogy akarjátok e.
örültök, van anyagi háttér is, akkor miért ne tartanád meg? És egy élet nyilván nem azon múlik, hogy örülnek-e neki.
Szerintem vállald boldogan, sokkal nehezebb körülmények közé is érkeznek babák, biztosan nem véletlen, hogy érkezik!
ha a barátod örül neki azért még önmagadnak tedd fel a kérdést: én akarok már gyereket ebben a korban? éltem eleget? van még valamilyen kielégítetlen vágyam, amit majd egy gyermek korlátolhat? ha neadj Isten elhagy a barátod akkor is örülsz majd a gyerekednek, vagy csak kolonc lesz a nyakadon? ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor gratulálok! ha valahol kételkedsz, akkor beszéld meg az édesanyáddal ezt a dolgot, mert legvégső esetben ő fog melletted kiállni mindenben. A sulit most hanyagolnálm méások is csinálták gyerek mellett, ez nem kérdés.
egy 19 és 21 évesen gyerekeket szülő anyuka, aki ezt soha sem bánta meg :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!