Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez terhes has?

Szerintetek ez terhes has?

Figyelt kérdés
Avagy csak meghíztam kicsit? Tesztjeim negatívak.

2012. jún. 17. 21:22
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/389 anonim ***** válasza:
83%
amikor kiváltottad a 72 órásat.nem olvastad el a papírját?mert ha jól tudom írja h bezavarhat a ciklusodba,sőt meg is hozza a menzeszt lehet egyből...ez van nálad is.
2012. jún. 18. 10:17
 102/389 anonim ***** válasza:
85%

Kár hogy nincs itt olyan hogy a hónap leghülyébb kérdezője.

Te lennél az!23 évesen ennyire ostoba hogy lehet vki?

2012. jún. 18. 10:19
 103/389 anonim ***** válasza:
87%

:D atya ég, vegig olvastam az osszes kommenten, es hat megmondom oszinten jot nevettem.

Szerintem a kerdezo is pontosan tudja hogy nem terhes.

Azok a kepek amiket feltoltott, jesszus, egyaltalan nem terhes hasra utalnak. Szerintem meg nem is latott igazi terhes pocakot. :D

Na de mindegy is, varjuk az infot hogy mit mondott a doki. :D

2012. jún. 18. 10:26
 104/389 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ha napi 0/24-ben egyfolytában Rubint Rékáznék egy évig,nem ennék semmit,egy falatot se,akkor lenne ilyen a hasam.pedig most se vagyok kövér.171 cm 58kg...

van ott egy kis önértékelési probléma is.

2012. jún. 18. 10:32
 105/389 anonim ***** válasza:
82%
ohhh, edes istenem, te de hulye vagy 23 evesen "kedves" kerdezo. DAGADT vagy NEM TERHES, DAGADT. mar nem haragudj, de hogy van ennyi idosen csak ennyi eszed. majd most te is biztos olyan leszel mint az a csaj aki 10 hetesnek kepzelte magat, annak ellenere, hogy megjott neki, negativ tesztje volt, es meg a doki se latott semmiz uh-n, pedig szerintem naponta ment, mert naponta vagy 3szor is feltette a kerdest. legyen mar eszed!!!!! hogy lennel mar terhes, nem baj, menj csak dokihoz, biztos feldobod a napjat ezzel a kis sztorival. idiota
2012. jún. 18. 10:43
 106/389 A kérdező kommentje:
Keményen 50kg vagyok(164cm), és miért csak hasra híztam volna? Voltam régebben teltebb de akkor nem így nézett ki a hasam...Mindenesetre én még mindig félek.
2012. jún. 18. 10:48
 107/389 anonim ***** válasza:
100%

Idefigyelj arany kicsi szivem.

Megnéztem az összes hülye képedet, és elolvastam az össze kommentet. A fél 2es nőgyógyász után egy jó pszichológust is keress fel, KÉRLEK.

Tök mindegy hány kiló vagy és hova hízol, az ott a képen nem terhes has. A barátnőmnek olyan tökéletes teste van hogy iszonyat ( 165cm és 50kiló), de bizony oldalról neki is ilyen kis cuki majdnem gömbölyű hasa van. (bár ez nem mondható hasnak, olyan pici). Szerintem még hízni sem híztál oda, lehet h csak fel vagy puffadva valami miatt.

Nem vagyok rosszindulatú, de amilyen beteg vagy már bocs, megérdemelnéd hogy a bemagyarázott terhességed valós legyen. Bár ez egyenlő a lehetetlennel.

De kérlek, legközelebb 23 évesen legyen annyi eszed ,hogy nem égeted itt magad ilyenekkel.

A terhességi tesztek 98% (bármilyen gagyi is), megbízható. NEked negatív lett, nem is egy db.

FOGD FEL H NEM VAGY TERHES. Aminek én spec. örülök, egy ilyen agyszüleménynek ne is legyen gyereke.

24hkm

2012. jún. 18. 11:03
 108/389 anonim ***** válasza:
Még mindig félsz? Nem tudok 70 hozzászólás után olyat mondani, hogy megnyugodj, ez tisztán látszik. Tudod mit? Félj! Ennyi. Feladom.
2012. jún. 18. 11:16
 109/389 A kérdező kommentje:
Én olyanban nem hiszek, hogy állandóan felvagyok puffadva..Eszek valamit és úgy néz ki a hasam amint aki 4hónapos terhes...és nemsokat eszek. Azért a 70hozzászólás között volt olyan is, akinek szintén nem jelezte a teszt s terhességet és menstruált.
2012. jún. 18. 11:27
 110/389 anonim ***** válasza:
100%
Nem, persze, ne higyj abban, hogy állandóan fel vagy puffadva. Annak az esélye csak kb. 60%-70% jelen helyzetben. Az nem annyira valószínű, mint az a 0.001%, ami a terhesség. Szerintem is igazad van. Aggódj!
2012. jún. 18. 11:29
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!