Hogy vagytok 29 hetes kismamik, hogy bírjátok a meleget?
Figyelt kérdés
Ki mikorra van kiírva,hanyadik baba.Van aki költözés előtt áll,mert én igen előre félek hogy fogom bírni főleg hogy 3100-as a méhszájam.2012. jún. 17. 20:58
11/13 anonim válasza:
A 6. vagyok.Igen,nagyon nagy az öröm,a férjem családjában közel 100 éve nem született kislány...el is poénkodott mindenki,hogy szülés után vár még rám egy DNS teszt is.A fiúk is nagyon várják.Ami meg pluszban jó,hogy a fiúknál nagyon rosszul voltam,az elsővel végig,a 2.-al 4 hónapig hánytam,nem bírtam a szagokat,stb. Most nem volt-és most sincs-semmi.Ami furi,hogy a rózsaszín,meg flitteres,hímzett cuccokat nézegetem(meg már jól be is vásároltam),nem a kék-barna markolós,teherautós dolgokat.De igen gyorsan megszoktam.Az uramnak is nagyon furcsa,de állandóan vigyorog,mint a vadalma.Meg légpuskát akar venni,mert bizony az Ő pici lánya közelébe egy pasi se mehet majd...na ja,mert ez így működik(nem tudom mit szólt volna,ha a 20 éves-ennyi idős a nagyobbik-fiunkat is puskával kergeti el a csaj apja).Szóval zajlik az élet...
12/13 A kérdező kommentje:
Jajj de jó!!!! :)
Nálunk is dettó ugyanez a helyzet vannak hárman testvérek ugye mindhárman fiúk a párom bátjának már van egy 9 éves fia nekünk 2 éves fiú a mostani baba is fiú és az öcsének is októberben fia lesz ugyhogy anyosom "meg van döbbenve" persze nem rossz értelemben!:)
Jó lett volna nekünk már egy kis csaj de jó ez így ha a sors így akarta!:)
2012. jún. 18. 17:29
13/13 anonim válasza:
Hátha a következő kislány lesz.Soha ne mondd,hogy soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!