Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Allegra gyógyzsert szedhetek...

Allegra gyógyzsert szedhetek ha babásvagyok,?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 14:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem olvasod el a gyógyszer használati utasítását? Vagy miért nem egy orvost kérdezel meg?
2012. jún. 17. 14:27
 2/15 A kérdező kommentje:
mert hátha van köztetek olyan terhes nö aki allergiás s szednie kell rá gyógyszert
2012. jún. 17. 14:34
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2012. jún. 17. 14:35
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Semmilyen allergia gyógyszer nem igazán szedhető. az orrcseppekkel némely doki engedékenyebb. Sajnos szoptatás alatt sem lehet, szóval nekem is már pár év kiesett így a harmadik babával...

Egy sós vizes inhalátor gépet szerezz be, az sokat segít.

Bár azt nem írta, mire vagy allergiás...

2012. jún. 17. 14:36
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
És ha én azt írom, hogy az vagyok, és nyugodtan szedd be, akkor te nyugodt szívvel beveszed a gyógyszert, mert egy vadidegen azt írta a gyakorikérdéseken!? Ne haragudj, nem bántani akarlak, de ez nem olyan kérdés amit itt kellene feltenni!
2012. jún. 17. 14:38
 6/15 A kérdező kommentje:
parlagfü gyomok és állaparlagfü gyomok virágok és állatszőrőktszörök
2012. jún. 17. 14:38
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem!!!! Semmilyen allergiára szedhető gyógyszert nem szabad szedni terhesség alatt, mert min szteroid tartalmú! Sajnos tűrni kell vagy inhalálni ha az segít. Nekem sajnos az sem segített, így most is csak zsebkendővel az orromon tudok létezni:o(
2012. jún. 17. 15:19
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Én semmit sem szedek, nem kockáztatok! Viszont Mesteremtől tanultam egy pár pontot, amit arcon kell nyomkodni, naponta ahányszor csak eszembe jut. Nekem nagyon bevállt. A gondom annyi vele, hogy elmúlnak a tünetek, és elfelejtem csinálni, akkor meg visszajönn...

Ha érdekel titeket megpróbálhatom leírni.

2012. jún. 17. 15:19
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó!Engem nagyon érdekelne hogy miket szoktál nyomkodni!!Leírnád??Előre is köszönöm!!!26 hetes kismami,Julcsi
2012. jún. 17. 18:35
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Íme a masszírozandó pontok. Ha nem érthető kérdezzetek nyugodtan, megpróbálok válaszolni.

5 fő pont van az arcon az orr mellett. Ezek akupunktúrás pontok, erősen kell nyomni őket. Ez is olyan, hogy az a jó ha FÁJ. 1-1 ponton 5 másodpercnyit maradsz. Minél többet csinálod egy nap alatt annál hatásosabb.

1. 1.pont: Valamelyik kéz hüvelyk, mutató, és középső újját összefogod, és erősen megnyomod a harmadik szemet (két szemöldök között picit fentebb) pontot.

2. 2.pont: Két kézzel a szemöldök vonalát belülről kifelé haladva erősen legalább 5-6 ponton megnyomod.

3. 3.pont: Két kézzel a szemzugba nyúlsz (belül az orr mellé) erősen a könnycsatornát is érezve nyomod befelé.

4. A kezed újjait lefelé húzva végigsimítod az orrot, és megállsz az orrgyöknél.

5. 4.pont: Az orrcimpa legalsó, legszélső pontjában erősen az arckoponya felé nyomod a pontot, nem nyomod össze az orrot.

6. 5.pont: Az orrlyukakat összekötő porc legalsó ajkak felöli pontját nyomod fölfelé a homlok irányába.

7. Végül az egész arcot háromszor lesimítod homloktól lefelé a tenyereddel.

2012. jún. 17. 20:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!