3 hónapja nem menstruálok, márciusban 72 órás tablettát kellett bevennem sajnos. A hasam nagyobb lett. Több tesztet is végeztem, mind negatív. Mégis terhesség?
lehetséges?
a párommal MINDIG védekezünk(gumival). márciusban kiszakadt, rögtön rohantunk orvoshoz.
a menstruációm soha nem volt rendszeres.
20/L
nagyon vékony vagyok, de mostanában egyre nagyobb a hasam.
emiatt félek.
máskor is volt, hogy össze-vissza menstruáltam, de ilyen még soha.
Biztosan nem vagy terhes!!!
A terhességi tesztnek mutatnia kellene!!
Nekem is rendszertelen volt mindig és én is csináltam teszteket... Mind negatív volt és nem is voltam terhes!
Volt olyan nekem is, hogy az 59. napon jött meg!
És olyan is, hogy fogamzásgátló abba hagyása után 9 hónapig nem volt semmi(na akkor már felkerestem egy dokit)!
Az esemény utáni is megzavarhatja az amúgy is felborult ciklust ,sajnos!
Én nem foglalkoztam vele ilyen fiatalon, mint te, hogy mi az oka ennek a rendszertelenségnek és most 29évesen, amikor már babát akartunk a férjemmel, kiderült, hogy nincs rendes peteérésem!
Menj el dokihoz mindenképpen, az a természetes, ha minden hónapban megvan!!
most végeztem a negyedig tesztem - szintén negatív.
ennek ellenére ugyanúgy rettegek. még egyszer sem volt türelmem reggelig várni és reggeli vizeletből végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!