Ciki ha valaki a mai világba a 4. -ik babáját várja?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 12:12
11/20 anonim válasza:
Önmagában az, hogy a 4. gyerkőcöt várod egyáltalán nem ciki. A ciki az, amikor valaki úgy szül, hogy nem tudja eltartani a gyermekeit. Mert a gyerek éhezik vagy nincs lehetősége változatosan táplálkozni, mert csak kenyérre meg tejre van pénz, de például gyümölcsöt már nem tud neki venni a szülő. Na szerintem inkább ez a ciki.
12/20 anonim válasza:
Dehogy ciki, söt nagyon is jo ha az embernek sok tesoja van. Mi is negyen vagyunk tesok, raadasul csak lanyok, bar sosem mondtak, de valoszinüleg egy fiu utani vagy alakitott minket ilyen nagy csaladda:) Mondjuk az erösen hozzatartozik a dologhoz, hogy volt hatterük felnevelni minket tisztessegesen, en örülök ha a majd 2-t megengedhetek magamnak teljes anyagi biztonsagban. Szoval ha neked van mindehez hattered, eröd, akkor a vilag legszebb dolga a nagy csalad. 14 hetes km.
13/20 anonim válasza:
Ne viccelj, miért lenne ciki? A saját kis családod lesz, ha jó a légkör, rendben van otthon minden, akkor ezt ti döntitek el, hogy jöhet-e a baba vagy nem és hányadik. A szeretet légköre az a mi számít és nem a külvilág. Nem szeretem egyébként, hogy a "mai" világban minden a külsőségekről szól, aztán ki tudja a réteg alatt mi van. Nem is értem, hogy lehet álarc mögött leélni egy életet, ahelyett, hogy ilyen dolgokra koncentrálnának az emberek, mint a család! Szerintem szép dolog, ha bevállaltok negyediket is!
14/20 anonim válasza:
Jaj a környezettel nem kell foglakozni. Nem ők nevelik föl. Ha eltudjátok látni akkor miért ne? Mi is sok gyereket akarunk a párommal 3 vagy 4 et. De ha 12 lenne se lenne hozzá köze senkinek. Boldog baba várást.
15/20 anonim válasza:
Nem ciki, ha megfelelő anyagi körülményeid vannak és biztonságban feltudod majd őket nevelni. Viszont ha nem, akkor felelőtlen vagy.
Szerintem az egy nagy hülyeség, hogy ahol 3felnő stb, ott a negyedik is felnő. Aha, csak nem mindegy, hogy hogyan, mennyi mindentől fosztod meg őket. Inkább legyen kevesebb, és legyen meg mindenük (és itt mondjuk nem a több tízezres játékokról stb beszélek), minthogy "nélkülözniük" kellene. Épp elég szerintem manapság egy gyereket felnevelni, taníttatni, nemhogy négyed. De mondom, ha megfelelőek a körülmények, akkor viszont tényleg bátran vállaljátok.
16/20 anonim válasza:
Szia . Én is a negyediket várom, és nem mondom , hogy az utolsó lesz. Mindig is nagy családot szerettem volna. Nálunk is hasonlo korúak a gyerekek , mint nálatok , 7,5,3 évesek. Én 31 éves vagyok.
17/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!Nem azt mondom h gazdag vagyok de anyi mindig van h ha valami kell meg tudom veni.Utolsó tervesztétek a 4.-ket is?mere felé laktók?
2009. júl. 5. 18:06
18/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Igen terveztem a 4-et , Szolnokon lakunk.
19/20 anonim válasza:
Mért várod a negyedik babádat ha cikinek tartod?:(
20/20 anonim válasza:
Utolsó: a gyerek azóta megszületett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!