Az baj ha 25 hetesen még nem éreztem csuklani a babámat?
Nem baj, ne aggódj.
Én is sokat olvastam róla, és én is hamarabb vártam, és találgattam: ez-e az, de aztán kb harmincnegy-hat hetesen kezdte el. Nagyon mókás érzés amúgy, mert mintha "hüppögne" az ember hasa :)
Gondolom olvastad, hogy állítólag jót tesz a babának, erősíti a tüdejét, stb. Az én kis manóm azóta sokszor tette, volt, hogy napi többször, aztán egyáltalán nem, és volt, hogy este azért alig bírtam elaludni, és hajnalban azért bírtam csak nehezedm visszaaludni munka előtt... Az előbb is épp járt a hasam tőle :)
Szóval gondolom, néha csinálja, máskor nem, néha érezni, de nem mindig, de majd megmosolyogtat vele, az biztos! :)
Holnap 40 hetes kismama
Első babámnál nem is éreztem.(vagy nem tudtam,hogy ez a csuklás..:-D)Egészséges kislány lett.Most várom a második babát és kb.33.héttől érzem.Ne aggódj!Minden rendben lesz!Minden terhesség más!
Üdv.35 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!