Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, ha egy nap többször is...

Baj, ha egy nap többször is érzem csuklani a babámat? 29hetes vagyok

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem.

én sokszor érezem 4-5 x is amúgy olyan 1-2x szokott. aztán volt pár nap mikor legalább napi 10x csuklott. dokit megkérdeztem de azt mondta nem baj.

azt hallottam a csuklós babák kint is csuklósak leszenek.

2010. szept. 9. 10:52
 2/8 A kérdező kommentje:
de mitől csuklik?:)
2010. szept. 9. 11:02
 3/8 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Már issza a magzatvizet, és félrenyeli néha. :)
2010. szept. 9. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát amit az utolsó írt sok helyen olvastam. valami olyasmi, a levegö vétlere gyakorol és ezért. ez nem igazi csuklás azt olvastam.

de na parázz töle.

2010. szept. 9. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:

nem baj, nekem is sokat csuklott a pocakban. Aztán megszületett és azóta szinte minden szopizás után csuklik, ami naponta legalább 6 alkalmat jelent:)

A benti csuklás állítólag erősíti a tüdejét is, és attol van hogy sok magzatvizet ivott. én így tudom.

2010. szept. 9. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Az jó ha csuklik,mert fejlődik az emésztése és a tüdeje is.Örülj neki,ráadásul egy kis aktivitásra is serkenti a babádat,mert egy idő után zavarja a dolog és felpörög.Én imádtam mikor csuklott,hiányzik ez az érzés.Már 6 hetes a kisfiam és már nem élvezem mikor csuklik.

Boldog babavárást

2010. szept. 9. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a 30 hétben vagyok de még csak egyszer éreztem csuklani!!!
2010. szept. 9. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért csuklik, mert az idegrendszere még fejletlen és többször ingert kaphat emiatt a rekeszizom, ami ennek hatására rángásba kezd. Ez persze nem azt jelenti, hogy alulfejlődne az idegrendszere!!! Ne ijedj meg, ez normális.
2010. szept. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!