Baj, ha egy nap többször is érzem csuklani a babámat? 29hetes vagyok
Nem.
én sokszor érezem 4-5 x is amúgy olyan 1-2x szokott. aztán volt pár nap mikor legalább napi 10x csuklott. dokit megkérdeztem de azt mondta nem baj.
azt hallottam a csuklós babák kint is csuklósak leszenek.
Hát amit az utolsó írt sok helyen olvastam. valami olyasmi, a levegö vétlere gyakorol és ezért. ez nem igazi csuklás azt olvastam.
de na parázz töle.
nem baj, nekem is sokat csuklott a pocakban. Aztán megszületett és azóta szinte minden szopizás után csuklik, ami naponta legalább 6 alkalmat jelent:)
A benti csuklás állítólag erősíti a tüdejét is, és attol van hogy sok magzatvizet ivott. én így tudom.
Az jó ha csuklik,mert fejlődik az emésztése és a tüdeje is.Örülj neki,ráadásul egy kis aktivitásra is serkenti a babádat,mert egy idő után zavarja a dolog és felpörög.Én imádtam mikor csuklott,hiányzik ez az érzés.Már 6 hetes a kisfiam és már nem élvezem mikor csuklik.
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!