Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes vagyok. Még nem...

28 hetes vagyok. Még nem éreztem csuklani a babámat. Egyáltalán, mikortól lehet a csuklás? és az milyen érzés?

Figyelt kérdés
nekem keresztbe fekszik a babuci,én csak rugásokat,esetleg mocorgás,meg nyomásokat érzek,de csak a köldök vonalában,és joformán csak a jobb oldalon.
2009. okt. 10. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már lehetne csuklás, de nem biztos, hogy fogja produkálni a babád. Az enyém kb 3-szor csuklott a pockomban. Hát olyan érzés, mintha csuklanának benned :) Kis egyenletes nyomások :)
2009. okt. 10. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
24 hetes vagyok, én sem éreztem még, de várom, aranyos lehet :)
2009. okt. 10. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Hát én aranyosnak nem mondanám, én nagyon sajnálom őt ilyenkor. Egyébként k. 29-30 hetesen figyeltem fel rá. És tényleg olyan mint amikor te csuklasz, csak ez a pocidban marad:)
2009. okt. 10. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Egyetertek az elozo valaszoloval, en is inkabb picit elszonyizom, olyan sokaig tart neki, utemes, egyenletes mozgas a rekeszizmaban - tudom, hogy jo neki, ha lenyeli a magzatvizet es a csuklas azt mutatja, hogy kepes felvenni a taplalekot, de azert olyankor mindig megijedek is egy picit, mert hosszu percekig eltart es naponta 2-3x csuklik a picim, de az orvos szerint ez normalis es jo jel.
2009. okt. 10. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:
szoval akkor az nem jo,ha nem csuklik.akkor neki valami nincs rendben?most egy kicsit megijettem.
2009. okt. 10. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
En 28-30 hetes voltam, amikor eloszor felfigyeltem a csuklasra. Utana mar rendszeresen volt, neha naponta tobbszor is, neha volt 2-3 nap szunet.
2009. okt. 10. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 22. héttől érzem már, és annyira egyértelmű lesz, hogy csuklik....vagyis gondolom, mert hogy egyáltalán nem hasonlít rúgásra.

Az elején tényleg aranyos volt, de néha már picit zavar, vagyis inkább már kellemetlen, főleg, ha még rúg is közben.

Ne ijedj meg!!!! Pici magzatvizet nyel, próbálgatja a tüdejét. A babóm naponta többször, hosszabb ideig, minden nap csinálja (most is).

26 hetes kismami

2009. okt. 10. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:

az enyém csuklik, csak én nem érzem még. A 16. hetes uh-n éppen csuklott. Azóta sem érzem, vagy csak nem tudom pontosan, mit is kell érezni.

24 hetes pocakos

2009. okt. 11. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!